Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας.
Το πρωί ξεκίνησε η μέρα ιδανικά με ηλιοφάνεια και βοριαδάκι 3-4 μποφόρ. Τώρα το βοριαδάκι μου φαίνεται λίγο πιο έντονο 4-5 μποφόρ αλλά έχει πλακώσει κ@λοσυννεφιά... .fiurius.Όπως και να έχει, τη βόλτα θα την κάνω αύριο...

Υ.Γ. Θεόφραστε περαστικά και πάλι. Θα συμφωνήσω με τον Διονύση για μια δεύτερη γνώμη εξειδικευμένου.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, με τρώει ο κώλος μου να πας μια βόλτα αύριο έστω για μια ώρα 2 αλλά φοβούμαι κιόλας μην χειροτερέψει...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, με τρώει ο κώλος μου να πας μια βόλτα αύριο έστω για μια ώρα 2 αλλά φοβούμαι κιόλας μην χειροτερέψει...

Θεόφραστε αν μπορείς πήγαινε για κανένα καρτέρι έτσι για να σου φύγει...

<<να πάς να πάς να πάς όπου γουστάρεις κι αγαπάς>>
με προσοχή όχι υπερβολές και όλα γίνονται :)

Last edited:
Καλησπέρα στην παρέα, άρτι αφιχθείς από τον ορθοπεδικό κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου 05-ι1. Ορατή από την ακτινογραφία δεν χρειάστηκε καν μαγνητική. Με λίγα λογία μου είπε προσοχή και σχεδόν να κόψω τα πάντα ακόμα και το κυνήγι (περπατητο)..hit.
Περαστυ και υπομονή, θα περάσει

καλησπερα παιχται(να κλεψομεν και ολιγον τι πανουτσο)δυσκολη η σημερινη μερα στη δουλεια.5 σχολασαμε απο 7 το πρωι αλλα ευτυχως ερχετε σ/κ κι ετοιμαζομαι για εξορμηση στις κηχλιδες και ακολουθωντας τις συμβουλες του μαντειου εφορτωσα 5 κιβωτια φυσεκια.θεοφραστε περαστικα και υπομονη.

Μου χάλασε η αυριανή βόλτα που είχαμε κανονίσει την τελευταία στιγμή απο μια επίσκεψη από εξωτερικό αφού πρέπει να είμαι πίσω γύρω στις 10 ,30.fiurius.
Από τη σκασίλα μου όμως κάπου πρέπει να πάω έστω για 3 ωρες ,άντε μέχρι τα Μεσόγεια.

Μου χάλασε η αυριανή βόλτα που είχαμε κανονίσει την τελευταία στιγμή απο μια επίσκεψη από εξωτερικό αφού πρέπει να είμαι πίσω γύρω στις 10 ,30.fiurius.
Από τη σκασίλα μου όμως κάπου πρέπει να πάω έστω για 3 ωρες ,άντε μέχρι τα Μεσόγεια.
επίσκεψη από το εξωτερικό τυχεράκια
θα σε φέρει κοκά και τσικολάτες .yelling.

Ω ρε Μήτσε.....
Πάλι θα έρθει εκείνη η 2μετρη Ουκρανή, εκείνη η ξανθιά με τα καταπράσινα μάτια ( όχι η άλλη με τα γαλάζια) ;;;;
Τί τραβάς κι εσύ ο καψερός.......ha ha ha.

Ω ρε Μήτσε.....
Πάλι θα έρθει εκείνη η 2μετρη Ουκρανή, εκείνη η ξανθιά με τα καταπράσινα μάτια ( όχι η άλλη με τα γαλάζια) ;;;;
Τί τραβάς κι εσύ ο καψερός.......ha ha ha.

Μετά απο πολλά και πάνω που τελικά θα πηγαίναμε στα ψηλά για πάσης φύσεως πετούμενα μου στράβωσε.
Και οταν λέω πάσης φύσεως καταλαβαίνεις ....

Τα ψηλά εκεί θα είναι μια ζωή, μην κοιτάς που για να το αποφασίσετε κάνετε σαν να αγοράζετε οικόπεδο ... .yel.

Ποός δυσκολεύεται να το αποφασίσει αλεπουδιάρη ; Εγω ανέβαινα ακόμη και μόνος εκει και καθόμουνα και ολοήμερο όταν άξιζε.Μη κοιτάς που στράβωσε τώρα.Εγώ για εκεί είμαι πάντα μέσα να το θυμάσαι.

Status
Not open for further replies.
Back