Mafia Calabria
Moderator
All over actionΕλατήριο του κώλου.![]()
All over actionΕλατήριο του κώλου.![]()
Aυτο ακριβωs ειναι η πολιτικη και ο πολιτικοs. Mαs αρεσει δεν μαs αρεσει .Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ . Γι΄ αυτο εμειs οι απλοι ανθρωποι δεν γιναμε πολιτικοι . Δεν ξερω αν το κανει αλλα αν το κανει οτι και να γινει κερδισμενοs θα βγει .Την καλησπέρα μου στην παρέα.
Μας ζαλισαν τα ούμπαλα σήμερα με της φήμες περι του νέου κωδικου 7 που θα αφορά το κυνήγι.Θα το ανακοινώσει λέει ο μεγάλος αύριο.
Κανει πέρα τον σκληρό Hard ,παίρνει πάνω του το θέμα και μετουσιώνεται σε Μεσσίας.![]()
Χρονια πολλα! γερος και καλοτυχος να εισαι Στελιο! καλησπερα σε ολη την παρεα!Καλημέρα σε όλους ...
Σιγα μην το κανει....Aυτο ακριβωs ειναι η πολιτικη και ο πολιτικοs. Mαs αρεσει δεν μαs αρεσει .Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ . Γι΄ αυτο εμειs οι απλοι ανθρωποι δεν γιναμε πολιτικοι . Δεν ξερω αν το κανει αλλα αν το κανει οτι και να γινει κερδισμενοs θα βγει .
Χρηστο καλη και η σουπαΚαλησπέρα παλικάρια!View attachment 19097
Αβγόπιτα!Χρηστο καλη και η σουπα
αλλα το ματι μου επεσε διπλα στο ταψι με την σπανακοπιτα-τυροπιτα-ζαμπονοτυροπιτα -κιμαδοπιτα -χορτοπιτα -πουλοπιτα απο τα φετιναρια των τσιχλοκοτσυφων
αραγε τι να φουρνιστηκε
Καλησπερα Αρχοντες![]()
ΑυγοπιταΑβγόπιτα!
Χρόνια σου πολλά Στέλιο με υγεία και επιτυχίες παντού.Καλημέρα σε όλους ...
Γέροντα μιλάς σαν να μην θέλεις να ανοίξει ;;;;Την καλησπέρα μου στην παρέα.
Μας ζάλισαν τα ούμπαλα σήμερα με της φήμες περι του νέου κωδικού 7 που θα αφορά το κυνήγι.Θα το ανακοινώσει λέει ο μεγάλος αύριο.
Κάνει πέρα τον σκληρό Hard ,παίρνει πάνω του το θέμα και μετουσιώνεται σε Μεσσία !
.![]()
Να τους πούμε αυτούς με το 7 να μην φάνε γιατί έχουμε γλαροσουπα.Την καλησπέρα μου στην παρέα.
Μας ζάλισαν τα ούμπαλα σήμερα με της φήμες περι του νέου κωδικού 7 που θα αφορά το κυνήγι.Θα το ανακοινώσει λέει ο μεγάλος αύριο.
Κάνει πέρα τον σκληρό Hard ,παίρνει πάνω του το θέμα και μετουσιώνεται σε Μεσσία !
.![]()
Θέλουμε 6 ... το 7 θα μπερδέψει τα συστήματα...και θα αργήσει!Να τους πούμε αυτούς με το 7 να μην φάνε γιατί έχουμε γλαροσουπα.
Από το γάιδαρο αδερφε δεν έμεινε η ουρα! Κάτι άλλο έχει μεινει.....Παιδιά ότι και να γίνει θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες .. υπομονή φάγαμε τον γάιδαρο στην ουρά θα τσακωθούμε...