Εγώ νομίζω ότι θα έρθει η μέρα που θα κυνηγάμε πολιτικούς με διαφορετικά χρώματα ,......https://www.tanea.gr/2019/11/01/greece/epestrepsan-oi-visones-sti-rodopi το ειδα σημερα και μου εκανε εντυπωση, λετε να ερθει μερα που θα κυνηγαμε Βισωνες![]()
Οσο και να ειμαστε εξοργισμενοι (με το δικιο μας) εχουμε παντα την επιλογη να μην τους ξανα ψηφισουμε. Ενα SMS απο την ΚΣΕ στις επομενες εκλογες με τους υποψηφιους βουλευτες που βγαζουν αδεια κυνηγιου θα λυσει πολλα προβληματα, πιστεψε με.Εγώ νομίζω ότι θα έρθει η μέρα που θα κυνηγάμε πολιτικούς με διαφορετικά χρώματα ,......
Όλοι οι καλοί χωράνεΠαιδιά ο όγκο των κυνηγών στην Αττική είναι μεγάλος ..να δω που θα χορέσουν όλοι αυτοί που λένε θα πηγαίνει ο καθένας στο δικό του νομό.....
Όλοι οι καλοί χωράνε
Ξέχασες σε κοντινό απογευματακι όταν είχες κάτσει σέ ένα βραχάκι από πίσω σου σηκώθηκε ένα μπεκατσακι και ένα λαγουδάκι! Όποτε φέτος να προσέχεις τό κωλαρακι!ολοι οι καλοί χωράνε όμως να δω τι .....θα βαράνε .
Τι θυμήθηκες ρε φίλε.Οχι εκεινο το απογευμα δεν το ξεχνάω με τίποταΞέχασες σε κοντινό απογευματακι όταν είχες κάτσει σέ ένα βραχάκι από πίσω σου σηκώθηκε ένα μπεκατσακι και ένα λαγουδάκι! Όποτε φέτος να προσέχεις τό κωλαρακι!![]()
ΚαλάΌλοι οι καλοί χωράνε