Βαλε κανενα χοιρομερι στην σουβλα να γουσταρεις!Καλησπέρα σάς. .....Σπίτι - Δουλειά ....Δουλειά - Σπίτι. .. Καλά περνάμε.![]()
Βαλε κανενα χοιρομερι στην σουβλα να γουσταρεις!Καλησπέρα σάς. .....Σπίτι - Δουλειά ....Δουλειά - Σπίτι. .. Καλά περνάμε.![]()
Τι αλλο θες τα εχεις ολλα.....ετσι θα σου πουν η κυβερνουνταιςΚαλησπέρα σάς. .....Σπίτι - Δουλειά ....Δουλειά - Σπίτι. .. Καλά περνάμε.![]()
Βάζω -Βάζω. Αλλά πάλι κάτι μου φταίει.Βαλε κανενα χοιρομερι στην σουβλα να γουσταρεις!
Θέλω και ελευθερία Ηλία ....αυτό το Ρομποτικό δεν το εχω.Τι αλλο θες τα εχεις ολλα.....ετσι θα σου πουν η κυβερνουνταις
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..Εγώ που δεν έχω κατεβάσει την ψησταριά από το αμάξι !!!!View attachment 19736
Να μαζέψουμε λεφτά να αγοράσουμε δονητές να τους στείλουμε ;Καλησπέρες σε όλους.
Όλη μέρα αέρα κ σκόνη κ κατα διαστήματα δυνατές μπόρες.
Τώρα ρίχνει ο Θεός με το Χριστό παρέα.....
Τίγκα θα'ναι η γκιόλαμουγαμωτοκερατό μουν○p@naσας ποιάσει ΚΟΨΗΜΟ όλους......![]()
Το 2ο....κ να'ναι κ χοντρός.Να μαζέψουμε λεφτά να αγοράσουμε δονητές να τους στείλουμε ;
Η μήπως να τους στέλναμε τίποτα μαύρους απ αυτούς που τη εχουν μισό μέτρο ;
![]()
Και εγώ έτσι λέω αλλά είναι μπλοφαΚαλησπερα Αρχοντες
Ολο λεω να μαζεψω τα συνεργα του κυνηγιου αλλα απο την αλλη δεν θελω ουτε να το διανοηθω![]()
Κώστα εδώ πάρα το νερό που ρίχνει με το τουλούμι συνεχομενα, μολις τις τελευταίες ωρες έχει βγάλει επιτέλους ο τόπος νερό. Μόλις που αρχισαν τα ποτάμια να βροντάνε και οι λούμπες να έχουν γεμισει... Οταν σταματά η βροχή τα νερά τραβιουνται αμέσως πάντως ... Από εδώ και πέρα ο, τι ρίξει θα είναι για να πλημμυρίσει ο τοπος...Καλησπέρες σε όλους.
Όλη μέρα αέρα κ σκόνη κ κατα διαστήματα δυνατές μπόρες.
Τώρα ρίχνει ο Θεός με το Χριστό παρέα.....
Τίγκα θα'ναι η γκιόλαμουγαμωτοκερατό μουν○p@naσας ποιάσει ΚΟΨΗΜΟ όλους......![]()
Έτσι ακριβώς...η γης πότισε αρκετά.Από εδώ και πέρα ο, τι ρίξει θα είναι για να πλημμυρίσει ο τοπος...