Βασίλη καλημέρα. Πώς είσαι με την μέση; Εγώ από εχθές στραβωσα πάλι την τύχη μου!!!!! Να δω πόσο θα κρατήσει. Καλημέρα σε όλους μαςΚαλημέρα από Δραπετσώνα. Βροχή και αέρας και εμείς να δουλεύουμε από το σπίτι.
Ασκησης μακενζη .και φυσιοθαραπιες μακρια απο φαρμακα δεν κανουν τιποταΒασίλη καλημέρα. Πώς είσαι με την μέση; Εγώ από εχθές στραβωσα πάλι την τύχη μου!!!!! Να δω πόσο θα κρατήσει. Καλημέρα σε όλους μας
Τριψιμο με βοτκα απο χερι αγριογατας θελει αλλα που μυαλο...Ασκησης μακενζη .και φυσιοθαραπιες μακρια απο φαρμακα δεν κανουν τιποτα
Το ξέρω ρε Ηλία... Έχω αρκετά χρόνια που ταλαιπορουμε. Ευχαριστώ πάντωςΑσκησης μακενζη .και φυσιοθαραπιες μακρια απο φαρμακα δεν κανουν τιποτα
Βασίλη καλημέρα. Πώς είσαι με την μέση; Εγώ από εχθές στραβωσα πάλι την τύχη μου!!!!! Να δω πόσο θα κρατήσει. Καλημέρα σε όλους μας
Ασκησης μακενζη .και φυσιοθαραπιες μακρια απο φαρμακα δεν κανουν τιποτα
Δώσε μου χρόνο και θα μάθω ρε φίλε.Τριψιμο με βοτκα απο χερι αγριογατας θελει αλλα που μυαλο...
Οπως παει ερχεται αυτο το παιδι.
Το πρόβλημα και σε εμένα το ισχίο δεξιά είναι. Να φανταστείς ότι μετά από Σ/Κ σκοπευτήριο,πάντα την Δευτέρα μπορεί και Τρίτη, έχω ενοχλήσεις.. Από την αρχή είχα θέμα με το ισχίο
Βασιλη η κηλη δεν γιατρευεται με τα φαρμακα μονο ο πονος για να δεις αποτελεσματα πρεπει να πας σε φυσικοθαραπευτη ας εχει και πονο...εγω ετσι την καλμαρησα με ενοχλη σπανια τωραΓεια σου Κώστα. Κάνω ενέσεις κάθε μέρα. Η μέση ποτέ δεν με ενόχλησε. Από την αρχή είχα θέμα με το ισχίο και τον αστράγαλο απλά ήταν αποτέλεσμα κήλης στη μέση. Θα δούμε τι θα γίνει όταν τελειώσω με τις ενέσεις. Για την ώρα είμαι μια χαρά και μόνο το πρωί που ξυπνάω έχω μια μικρή ενόχληση.
Ηλία δίκιο έχεις απλά για να κάνω τις ασκήσεις πρέπει να γίνω καλά πρώτα αλλά αυτή την περίοδο είναι σε έξαρση οπότε υπομονή. Τα φάρμακα εμένα με πιάνουν πάντως. Ίσως επειδή στη ζωή μου δεν έπαιρνα φάρμακα εύκολα.
Δώσε μου χρόνο και θα μάθω ρε φίλε.![]()
Ολα ειναι σχετικά και ανάλογα του προβλήματοςΑσκησης μακενζη .και φυσιοθαραπιες μακρια απο φαρμακα δεν κανουν τιποτα
Βασιλη η κηλη δεν γιατρευεται με τα φαρμακα μονο ο πονος για να δεις αποτελεσματα πρεπει να πας σε φυσικοθαραπευτη ας εχει και πονο...εγω ετσι την καλμαρησα με ενοχλη σπανια τωρα
Συμφωνώ με τον Δημήτρη. Το είπε και ο Αϊνστάιν άλλωστε.Ολα ειναι σχετικά και ανάλογα του προβλήματος