Είναι αυτό που έλεγα σε όσους έγραφαν εδώ μεσα για να καθίσουμε καλά γιατί όλοι οι άλλοι είναι μέσα και περνάνε δυσκολα. Όλοι έξω ηταν και είναι! Η κίνηση στον δρόμο Παρασκευή απόγευμα που γύριζα από την δουλειά ήταν σαν να μην υπάρχει κανένας περιορισμος. Οι μονοι που δεν έχουμε δυνατότητα να κινηθούμε είμαστε εμεις και ναι υπάρχει ατζέντα από πισω. Δεν εξηγείται αλλιώς από όπου και να το πιασεις.Δημήτρη δεν έχω κουράγιο ούτε να νευριάσω πια με έχει πιάσει απελπισία τώρα πέρασαν 20 ποδηλάτες μπροστά μου και όπως έχω ξαναγράψει έρχονται από απέναντι την Πελοπόννησο μέσω γέφυρας
Πόσο κοροϊδία να αντέξω δεν μπορώ να πάρω το σκυλάκι μου να πάω για κυνήγι μόνος μου στο βουνό και άλλοι περνάνε κοπάδια από μπροστά μου έχοντας αλλάξει γεωγραφικό διαμέρισμα χωρίς κανένα άγχος ούτε καν να πηγαίνουν σπαστά δεν τους νοιάζει όλοι μαζί για ποιά καραντινα μας μιλάνε οι βρωμιές που κυβερνάνε;
Βγάζουν καθαρά το κόμπλεξ που έχουν ενάντια στο κυνήγι ορισμένοι δεν εξηγείται αλλιώς
Μην τα πετάς έτσι απότομα Παναγιώτη πρωί πρωί μας έπιασε αηδία μόνο στο άκουσμα του ονόματος του <<δημοσιογράφου>>συνέντευξη ο Ευαγγελάτος
Εγω χθες πηρα το σκυλο το πρωι ανεβηκα στο βουνο και γυρισα το βραδυ Εστειλα π,μ για αθληση ,Είναι αυτό που έλεγα σε όσους έγραφαν εδώ μεσα για να καθίσουμε καλά γιατί όλοι οι άλλοι είναι μέσα και περνάνε δυσκολα. Όλοι έξω ηταν και είναι! Η κίνηση στον δρόμο Παρασκευή απόγευμα που γύριζα από την δουλειά ήταν σαν να μην υπάρχει κανένας περιορισμος. Οι μονοι που δεν έχουμε δυνατότητα να κινηθούμε είμαστε εμεις και ναι υπάρχει ατζέντα από πισω. Δεν εξηγείται αλλιώς από όπου και να το πιασεις.
Μήπως θέλεις να είναι η Τατιάνα Στεφανίδου στη θέση του;Μην τα πετάς έτσι απότομα Παναγιώτη πρωί πρωί μας έπιασε αηδία μόνο στο άκουσμα του ονόματος του <<δημοσιογράφου>>
Και με αυτήν ξερναω αλλά έμπαινα έτσι για την εμπειρίαΜήπως θέλεις να είναι η Τατιάνα Στεφανίδου στη θέση του;
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Δημήτρη δεν έχω κουράγιο ούτε να νευριάσω πια με έχει πιάσει απελπισία τώρα πέρασαν 20 ποδηλάτες μπροστά μου και όπως έχω ξαναγράψει έρχονται από απέναντι την Πελοπόννησο μέσω γέφυρας
Πόσο κοροϊδία να αντέξω δεν μπορώ να πάρω το σκυλάκι μου να πάω για κυνήγι μόνος μου στο βουνό και άλλοι περνάνε κοπάδια από μπροστά μου έχοντας αλλάξει γεωγραφικό διαμέρισμα χωρίς κανένα άγχος ούτε καν να πηγαίνουν σπαστά δεν τους νοιάζει όλοι μαζί για ποιά καραντινα μας μιλάνε οι βρωμιές που κυβερνάνε;
Βγάζουν καθαρά το κόμπλεξ που έχουν ενάντια στο κυνήγι ορισμένοι δεν εξηγείται αλλιώς
Καλημέρα ποιο παιχνίδι είναι;;Εγώ έσπασα την καραντίνα και πήγα για κυνήγι σήμερα ...
Ορίστε τα αποτελέσματα.
ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ
Τουφεκιά στο κούτελο από τον γιό μου.
Καλημέρα στους συμπάσχοντες.
Ωραίος ο συχωρεμενος!!!
Συχγωρεμενη.Ωραίος ο συχωρεμενος!!!
GTA5Καλημέρα ποιο παιχνίδι είναι;;