Άσε Εγώ έχω απογοητευθεί! Μόνο σε φόρμα μπαίνω μετα απο τόσα μελομακάρονα και κουραμπιέδες....Το σημαντικότερο να μην ξεχναμε.
Μετά δυο μήνες χωράνε τα ρουχα ?
Βάρα ρε!!Καλησπέρα παίχτες.
Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλους, από την χαρά ξεχάσαμε τις ευχεςΠαιδιά για μας τους Αθηναίους νομίζω αν δεν κάνω λάθος έγραφε ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε κ εντός περιφέρειας που σημαίνει ότι παίζει κ η Εύβοια! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος παρακαλω
Μόνο περιφέρεια ΑττικήςΠαιδιά για μας τους Αθηναίους νομίζω αν δεν κάνω λάθος έγραφε ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε κ εντός περιφέρειας που σημαίνει ότι παίζει κ η Εύβοια! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος παρακαλω
Δυστυχώς ή ευτυχώς με κέρδισε ο παππούς.Καλα να περάσετε ωρε μακούληδες!!!!!Σα δεύτερη έναρξη αύριο παιδιά....
Ετοιμασία με τον κουμπαρουλη @Καπ ολοήμερο για τα έλατα.... Για viscivorus pilaris και ό,τι προκύψει από μανιτες....
Ελπίζω να πάμε καλά, φυλάω από μια turdus αφιερωμένες σε μετρ του είδους @Νικόλαος Ρεντίφης , πατρίδες @DimDre @APACHE @PredatoZ ξαδερφάκι, και μανιτάρια για τον ευ-αγγελο @Hawkeye