Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα κυριοι. Με το που ξεκίνησα για απογευματινό άνοιξαν οι ουρανοί και έριξε και ρίχνει καρέκλες. Μας κακομαθε με 4 μέρες λιακάδα εδώ και είπε να ρίξει ένα νερακι!!! Γύρισα σπίτι και βγήκα στο μπαλκόνι και από ενα καρτερι πιο πάνω άκουσα τουφεκιές. Ε ρε τι κάνει η στερηση!!!! Ούτε η καταιγίδα δεν τον σταμάτησε τον συνάδελφο!!!!

Πού έχετε τις ελιές; Εύβοια;
Ναι Θεόδωρε! κεντρικά, απ' τη μεριά του Ν. Ευβοϊκού
Καλησπέρα κυριοι. Με το που ξεκίνησα για απογευματινό άνοιξαν οι ουρανοί και έριξε και ρίχνει καρέκλες. Μας κακομαθε με 4 μέρες λιακάδα εδώ και είπε να ρίξει ένα νερακι!!! Γύρισα σπίτι και βγήκα στο μπαλκόνι και από ενα καρτερι πιο πάνω άκουσα τουφεκιές. Ε ρε τι κάνει η στερηση!!!! Ούτε η καταιγίδα δεν τον σταμάτησε τον συνάδελφο!!!!
Εδώ έπιασε πριν λιγάκι μας άφησε! περπάτημα - καρτέρι σκορ 4 - 2

Attachments

• 0-02-05-b21092154e3e31d33ba5ad18dc0081cddf30dbdcbcd3228d582a75fd7c78bdcc_41f17e3d.jpg
    0-02-05-b21092154e3e31d33ba5ad18dc0081cddf30dbdcbcd3228d582a75fd7c78bdcc_41f17e3d.jpg
    239,4 KB · Προβολές: 13
Καλησπερα σε όλους.... .cofee.

Ε ρε τι κάνει η στερηση!!!! Ούτε η καταιγίδα δεν τον σταμάτησε τον συνάδελφο!!!!
Ρε είμαστε τρελοί για δεσιμο σου λέω...
Το κυνήγι για πολλους από εμάς είναι ευχή κ κατάρα μαζι...Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο χόμπι που να βγάζει τόσο πάθος.. Και το ψάρεμα γιατί κ αυτό κυνήγι.. είναι..

Καλησπερα σε όλους.... .cofee.

Ρε είμαστε τρελοί για δεσιμο σου λέω...
Το κυνήγι για πολλους από εμάς είναι ευχή κ κατάρα μαζι...Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο χόμπι που να βγάζει τόσο πάθος.. Και το ψάρεμα γιατί κ αυτό κυνήγι.. είναι..
Αδερφέ Τάσο είναι σαράκι. Όποιος δεν το έχει δεν μπορεί να το καταλάβει.

Καλησπέρα σε όλους.Πατριωτακια αφού
έχουν τόση οξύτητα η ελιές αφήστε να τις φάνε τα τσιχλοκοτσυφα.Νηστικά θα
φύγουν και θα φωνάζετε.
Έχει παρατημένα λιοστασια και οι αγριελιες είναι τίγκα στον καρπο. Τα τσιχλοκοτσυφα που είναι για να τις φανε;;;; Μπορούν άνετα να σκάσουν στο φαΐ με αυτά και τα κουμαρα αλλά δεν μας καταδέχονται!!!

Ναι Θεόδωρε! κεντρικά, απ' τη μεριά του Ν. Ευβοϊκού

Εδώ έπιασε πριν λιγάκι μας άφησε! περπάτημα - καρτέρι σκορ 4 - 2
Φίλος από την Ερέτρια μου είπε πρόσφατα: οι ελιές φέτος έχουν πολύ βάρος, αλλά λίγο λάδι!

Φίλος από την Ερέτρια μου είπε πρόσφατα: οι ελιές φέτος έχουν πολύ βάρος, αλλά λίγο λάδι!
Η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ειναι οτι το αμπελι δεν το βαπτισα στην περσινη δηλωση ελαιωνα
Τωρα θα ημουν στο χωριο και θα ειχα γλιτωσει απο το τσιμεντο εστω και για δεκαπεντε ημερες :(
Τραβα τωρα για κυνηγι στον Ασπροπυργο και στα Μεγαρα και αντι για τσιχλες να συναντας τρικαβαλα μοτοποδηλατα
με Ταλιμπαν .hair.
Καλησπερα Αρχοντες

Ε Ναι σαχλαμάρες κάνουν.Θα μπορούσαν να πουν δεν επιτρέπουμε διέλευση σε κατοικημένες περιοχές αλλού Νομού.Το ένα λιοστασι είναι Αττική το άλλο δίπλα Βοιωτία και παραδίπλα Εύβοια.Πως ξέρουν αυτοί που θα διαλέξει να πάει ο
Κορονοιος? Αηδίες .

Status
Not open for further replies.
Back