Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας.
Άδεια αύριο και μεθαύριο και σκέφτομαι κατά που να τραβήξω αύριο.
Δεν εχω τίποτα για δόλωμα να πηγαινα κάνα ψαρεματάκι.
Είδομεν .... ;)
Το πρωί για αγριοπερίστερα και το απόγευμα για τσίχλες.

Πώς τον λένε Χαρδαλιά!!!Εμένα ένα πουλάκι μου είπε ότι αναμένεται σκληρότερο lockdown από τα μέσα Γενάρη και μετα
Ελπίζω πως όχι.
Αν και πιστεύω για ψυχολογικούς λόγους θα μας ανοίξουν λίγο και μετά θα μας ξανά βάλουν μέσα κατά τον Φλεβάρη.
Όλα βέβαια είναι σχετικά και αναλόγως το ποσοστό που θα πάει να εμβολιαστει.
Αν δεν πείσουν θα μας ξανατρομοκρατησουν.

Νεαρέ πέρνα από κανένα ψαράδικο και πάρε λίγη ψιλή γαρίδα, αλλιώς στην παραλία σαλιγκαράκια, καρτσίνες, πεταλίδες...
Το θέμα ειναι να ειχα απόψε γαρίδα και καμιά σαρδέλα για καν πολυάγκιστρο συν τα καλά που κερνάει η θάλασσα.
Μάλλον θα το αφήσω για μεθαύριο.

Το πρωί για αγριοπερίστερα και το απόγευμα για τσίχλες.
Ειδικά το απογευματινό για τσίχλες ,θα ειναι ολα τα λεφτά .big smile.

Ελπίζω να μην είσαι αυτός που μου σπάει τα νεύρα και πιάνει τα καρτερια από αξημέρωτα!!!!!!Εάν είσαι μη μου μιλήσεις με εκνευρίζεις!!!!!!

Οχι βεβαια.Ειδικά όταν είμαι μόνος αποφεύγω τα μερη που μπορει να συναντήσω κόσμο.Αρα σε καμια περίπτωσή δεν πάω να στηθώ απ τη νύχτα.

Οχι βεβαια.Ειδικά όταν είμαι μόνος αποφεύγω τα μερη που μπορει να συναντήσω κόσμο.Αρα σε καμια περίπτωσή δεν πάω να στηθώ απ τη νύχτα.
Είναι ένας ρε φίλε που μου έχει σπάσει τα νεύρα στα Μεσόγεια στα γνωστά καρτερια για αγριοπεριστερα, κάθεται αξημέρωτα στη μέση δύο καρτεριων μέχρι να έρθει ο φίλος του κατά τις 8 να πιάσει το άλλο καρτέρι, μια μέρα δεν άντεξα και του την είπα χοντρά και την άλλη μέρα έκανε πάλι τα ίδια.

Status
Not open for further replies.
Back