Καλησπερα σας
NoΠαλικάρια θα αλλάξει κάτι στην μετακίνηση όσον αφορά τον αριθμό των ατόμων που θα βρίσκονται μέσα στο αμάξι?
Το πρωί για αγριοπερίστερα και το απόγευμα για τσίχλες.Καλησπέρα σας.
Άδεια αύριο και μεθαύριο και σκέφτομαι κατά που να τραβήξω αύριο.
Δεν εχω τίποτα για δόλωμα να πηγαινα κάνα ψαρεματάκι.
Είδομεν ....![]()
Γιατί διάβασα ότι με τα νέα μέτρα θα είναι 2 στο όχημα χωρίς τον οδηγό άρα σύνολο 3 σε σχέση με 2 που είναι τώρα για αυτό ρώτησα....
Μακάρι γιατί είμαστε τρεις και πάμε με δύο αυτοκίνητα.Γιατί διάβασα ότι με τα νέα μέτρα θα είναι 2 στο όχημα χωρίς τον οδηγό άρα σύνολο 3 σε σχέση με 2 που είναι τώρα για αυτό ρώτησα....
Ακριβώς το ίδιο και εγώ για αυτό τέτοια χαρά χαχαχααχΜακάρι γιατί είμαστε τρεις και πάμε με δύο αυτοκίνητα.
Μη βάζεις ιδέες!!Ακούστε κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος ρε. Μακάρι να μπορούσαμε να αλλάξουμε νομό και ας πήγαινε και ο καθένας μόνος του![]()
Ελπίζω πως όχι.Πώς τον λένε Χαρδαλιά!!!Εμένα ένα πουλάκι μου είπε ότι αναμένεται σκληρότερο lockdown από τα μέσα Γενάρη και μετα
Το θέμα ειναι να ειχα απόψε γαρίδα και καμιά σαρδέλα για καν πολυάγκιστρο συν τα καλά που κερνάει η θάλασσα.Νεαρέ πέρνα από κανένα ψαράδικο και πάρε λίγη ψιλή γαρίδα, αλλιώς στην παραλία σαλιγκαράκια, καρτσίνες, πεταλίδες...
Ειδικά το απογευματινό για τσίχλες ,θα ειναι ολα τα λεφτάΤο πρωί για αγριοπερίστερα και το απόγευμα για τσίχλες.
Για ψάρεμα για ψάρεμα!!!Καλησπέρα σας.
Άδεια αύριο και μεθαύριο και σκέφτομαι κατά που να τραβήξω αύριο.
Δεν εχω τίποτα για δόλωμα να πηγαινα κάνα ψαρεματάκι.
Είδομεν ....![]()
Για ψάρεμα για ψάρεμα!!!
Ελπίζω να μην είσαι αυτός που μου σπάει τα νεύρα και πιάνει τα καρτερια από αξημέρωτα!!!!!!Εάν είσαι μη μου μιλήσεις με εκνευρίζεις!!!!!!Αυριο το μεσημέρι θα σου δείξω κάτι ψάρια,πετούμενα![]()
Ελπίζω να μην είσαι αυτός που μου σπάει τα νεύρα και πιάνει τα καρτερια από αξημέρωτα!!!!!!Εάν είσαι μη μου μιλήσεις με εκνευρίζεις!!!!!!
Είναι ένας ρε φίλε που μου έχει σπάσει τα νεύρα στα Μεσόγεια στα γνωστά καρτερια για αγριοπεριστερα, κάθεται αξημέρωτα στη μέση δύο καρτεριων μέχρι να έρθει ο φίλος του κατά τις 8 να πιάσει το άλλο καρτέρι, μια μέρα δεν άντεξα και του την είπα χοντρά και την άλλη μέρα έκανε πάλι τα ίδια.Οχι βεβαια.Ειδικά όταν είμαι μόνος αποφεύγω τα μερη που μπορει να συναντήσω κόσμο.Αρα σε καμια περίπτωσή δεν πάω να στηθώ απ τη νύχτα.