Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε ολους τους έγκλειστους .

Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι πολύ απογοητευμένος, καταρρακωμενος θα έλεγα με αυτά που συμβαίνουν.
Η συμμετοχή σε ένα κυνηγετικό φόρουμ είναι πολύ ωραία όταν υπάρχει κυνηγετική δραστηριότητα.
Εν μέσω απαγόρευσης της δραστηριότητας, εμένα πιο πολύ κακό μου κάνει ψυχολογικά, γουστάρω πολύ να συζητάω για κυνήγι, αλλά δε μπορώ να το κάνω όταν την ίδια στιγμή θα έπρεπε κανονικά να είμαι εκεί έξω και να βιώνω αυτά που συζητάμε εδώ.
Το κυνήγι είναι φυσική ανάγκη, όπως χρειάζομαι οξυγόνο και αναπνέω, όπως διψάω και πίνω νερό, όπως πεινάω και τρώω, όπως έχω ανάγκη από έλξη και επαφή με μια γυναίκα και .sex hard.
Προτείνω να παμε να βοηθήσουμε στα ..αρχαία. .big smile.
https://fresh-news.eu/vrethike-proistoriki-tafi-alla-i-archaiologos-travixe-pano-tis-ola-ta-vlemmata

Έχουμε χάσει ανθρώπους πολλά πράγματα στην ζωή μας και όλοι έχουμε νοιώσει απογοήτευση η και λύπη.
Σιγά μην επιτρέψω στον εαυτό μου να απογοητευθεί από δαύτους.Sorry παιδιά
Αλλά είμαι λίγο "περιεργος" και η
απογοήτευση με απωθεί ενώ ο θυμός
με συναρπάζει.Είναι ζωντάνια.Ας είναι οδηγός η σε καλό η σε καλό.Δεν με νοιάζει.

Πριν πω καληνύχτα θα ήθελα να μοιραστώ μια σκέψη .

Αντι να αναπαράγουμε αυτά που λένε για μας να αναπαράγουμε την αδικία για μας .
Π.χ θα μπορούσαμε όλοι μια φορά την μέρα μέχρι τις 11/1 που ισχύουν τα μέτρα να τραβάμε φωτογραφίες απο μέρη όπως πλατείες , τράπεζες , κινητή τηλεφωνία , γηπεδακια όπου κάθε μέρα γίνεται της π..ας Εξω απο αυτά . Τουλάχιστον αφου αναπαράγουμε κάτι ας είναι προς όφελος μας και οχι τις αρλούμπες μερικών μπινεδων.

Να φτιαχτεί ενα βιντεάκι και να το αναπαράγουμε .

Θα μου πεις σιγά το πράγμα , ε και οι άλλοι σιγά το πράγμα μια χούφτα είναι και Εμείς με αυτούς ασχολούμαστε .

Καληνύχτα κύριοι και κυρίες .

Καλημέρα στα παιδιά.... .cofee.
Βροχή από χθες κ τώρα αέρας....ελπίζω να κρατήσει ως το μεσημέρι να τελειώσω σήμερα τις ελιές!!

Όσο για το 3ο εσκεμένο lockdown που για όλους μας είναι αδικία κ όχι μόνο για το κυνήγι, στο τέλος αυτοί θα είναι η ζημιωμένοι....έχουν το σκοπό τους τα 300 ζώα τα δίποδα.

FB_IMG_1609616407523.jpg

Status
Not open for further replies.
Back