Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας κύριοι!
Έστω και με 38 πυρετό και ''ταλαιπωρημένος'' από την ολονύχτια μάχη με την γαστρεντερίτιδα, κατάφερα για μιάμιση ώρα περίπου και έκανα μια κοντινή βολτούλα σήμερα. Παρόλο που έκατσα σε καρτέρι που ο ήλιος με χτυπούσε στην πλάτη και με ζέσταινε, έφυγα γιατί ''τουρτούριζα'', γύρισα σπίτι με 39 πυρετό, ακόμα ακούω γκρίνια από την κυρά.kkk. , έπεσα στο κρεβάτι και σηκώθηκα τώρα, καλύτερα πάντως και γω και η κόρη μου...
Πάντως ένα άλλο που δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα είναι ότι, η συμμετοχή στο Φόρουμ και η κουβεντούλα μαζί σας, με παρασέρνει να βγώ για κυνήγι, όπως θα με παρασέρνε μια ''εν όπλοι'' κυνηγετική παρέα...

Καλημέρα παίδες, αύριο αργία και λέω να βγω την πρώτη μου έξοδο μετά από ένα μηνά που κρεβατώθηκα. Δυστυχώς έχασα το πέρασμα και δεν θα το ξεπεράσω με τπτ, ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ζήσω αυτό.
Πόση γκαντεμιά πια.hit..hit.
Εσύ φίλε είσαι σε χειρότερη μοίρα από μένα...
Πάντως πιστεύω άλλο ένα καλό ''ντου'' θα το κάνουν και θα πάρεις το αίμα σου πίσω....hunter.

Απο το Ριο-Αντίριο χαιρετώ την παρέα.
Συνεχίζω για Αρτα με επιστροφή το βράδυ.Είμαι τυχερός που είμαι καλά μετά το κλείσιμο ενός πολωνού νταλικιέρη στην Κορίνθου Πατρών , που δεν ήξερε που πήγαινε.
Προσεκτικά Δημήτρη! Ο δρόμος αυτός είναι καρμανιόλα, πρεπει να προσέχεις τι μαλακία θα κάνει ο άλλος και όχι που πας εσύ, και η ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ απ' ότι βλέπω θ' αργήσει πολύ να τελειώσει:mad:

Καλησπέρα σας κύριοι!
Έστω και με 38 πυρετό και ''ταλαιπωρημένος'' από την ολονύχτια μάχη με την γαστρεντερίτιδα, κατάφερα για μιάμιση ώρα περίπου και έκανα μια κοντινή βολτούλα σήμερα. Παρόλο που έκατσα σε καρτέρι που ο ήλιος με χτυπούσε στην πλάτη και με ζέσταινε, έφυγα γιατί ''τουρτούριζα'', γύρισα σπίτι με 39 πυρετό, ακόμα ακούω γκρίνια από την κυρά.kkk. , έπεσα στο κρεβάτι και σηκώθηκα τώρα, καλύτερα πάντως και γω και η κόρη μου...
Πάντως ένα άλλο που δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα είναι ότι, η συμμετοχή στο Φόρουμ και η κουβεντούλα μαζί σας, με παρασέρνει να βγώ για κυνήγι, όπως θα με παρασέρνε μια ''εν όπλοι'' κυνηγετική παρέα...
Με γαστρεντερίτιδα κ 38 και βγήκες κυνήγι ρε Σπύρο??
Τι να πω είσαι θηρίο!!!Και πάντα έτσι να είσαι εύχομαι.!!
Χαράς το κουράγιο σου ..

Status
Not open for further replies.
Back