σίγα μην πέσεις ρε μόρτηΣπερα.lazy.
Τσου ρε λακησίγα μην πέσεις ρε μόρτη![]()
τσιν ρε ρούλη(απ το κατρούλη)Τσου ρε λακη![]()
Καλως τον μεγαλοφιστικεμποραΚαλησπέρα σε όλο τον κόσμο .........και στους πιο πάνω κυρίους![]()
καλησπέρα κύριεΚαλησπέρα σε όλο τον κόσμο .........και στους πιο πάνω κυρίους![]()
γειά σου καπετάν ΤάσοΚαλησπέρα συντρόφια![]()
Kαλως τον Μακη,τον μεγαλύτερο οπλοφιλο του φορουμγειά σου καπετάν Τάσο![]()
Εσύ φίλε είσαι σε χειρότερη μοίρα από μένα...Καλημέρα παίδες, αύριο αργία και λέω να βγω την πρώτη μου έξοδο μετά από ένα μηνά που κρεβατώθηκα. Δυστυχώς έχασα το πέρασμα και δεν θα το ξεπεράσω με τπτ, ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ζήσω αυτό.
Πόση γκαντεμιά πια.hit..hit.
Προσεκτικά Δημήτρη! Ο δρόμος αυτός είναι καρμανιόλα, πρεπει να προσέχεις τι μαλακία θα κάνει ο άλλος και όχι που πας εσύ, και η ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ απ' ότι βλέπω θ' αργήσει πολύ να τελειώσειΑπο το Ριο-Αντίριο χαιρετώ την παρέα.
Συνεχίζω για Αρτα με επιστροφή το βράδυ.Είμαι τυχερός που είμαι καλά μετά το κλείσιμο ενός πολωνού νταλικιέρη στην Κορίνθου Πατρών , που δεν ήξερε που πήγαινε.
Εγώ πάλι Γιάννη, γιατί έχω την αίσθηση ότι ανέβηκαν για sparringΑυτά τα καλοπαιδα AltairLusso,Panoutsos και aris_kalamata εφαρμόζουν σχέδιο σιγή ιχθυος.
Μπας και είναι για spinning στον Εβρο;
Με γαστρεντερίτιδα κ 38 και βγήκες κυνήγι ρε Σπύρο??Καλησπέρα σας κύριοι!
Έστω και με 38 πυρετό και ''ταλαιπωρημένος'' από την ολονύχτια μάχη με την γαστρεντερίτιδα, κατάφερα για μιάμιση ώρα περίπου και έκανα μια κοντινή βολτούλα σήμερα. Παρόλο που έκατσα σε καρτέρι που ο ήλιος με χτυπούσε στην πλάτη και με ζέσταινε, έφυγα γιατί ''τουρτούριζα'', γύρισα σπίτι με 39 πυρετό, ακόμα ακούω γκρίνια από την κυρά.kkk. , έπεσα στο κρεβάτι και σηκώθηκα τώρα, καλύτερα πάντως και γω και η κόρη μου...
Πάντως ένα άλλο που δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα είναι ότι, η συμμετοχή στο Φόρουμ και η κουβεντούλα μαζί σας, με παρασέρνει να βγώ για κυνήγι, όπως θα με παρασέρνε μια ''εν όπλοι'' κυνηγετική παρέα...