Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους, 1η φορά απόψε άναψα τζάκι και για να γιορτάσουμε την έναρξη της σεζόν, έκοψα ένα κοτόπουλο παϊδάκια και έβαλα στη σχάρα, μαζί και 3 κίχλες που είχα στο ψυγείο και μύρισε τσικνα το σπίτι.sarcastic.
άντε καλό χειμώνα!
Καλησπέρα στην τρελοπαρέα! Αύριο τελευταία μέρα στην εταιρεία που ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα εδώ και 9 χρόνια :(. Από Δευτέρα ξεκινάω αλλού με όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα να είναι προς το καλύτερο! Το ΣΚ δεν ξέρω αν θα βγω λογω δουλειάς αν και μια βολτίτσα πιστεύω να τη βολέψω.
Μανό καλή αρχή στην νέα φάση της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας!
Εύχομαι οι στόχοι σου να εκπληρωθούν στο ακέραιο!

Καλησπέρα στην τρελοπαρέα! Αύριο τελευταία μέρα στην εταιρεία που ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα εδώ και 9 χρόνια :(. Από Δευτέρα ξεκινάω αλλού με όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα να είναι προς το καλύτερο! Το ΣΚ δεν ξέρω αν θα βγω λόγω δουλειάς αν και μια βολτίτσα πιστεύω να τη βολέψω.

Μάνο καλή αρχή και σιδεροκέφαλος για τη νέα σου δουλειά! Πολύ ευχάριστα νέα ιδιαίτερα σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε...

Καλησπέρα σας

Μάνο καλή αρχή και σιδεροκέφαλος για τη νέα σου δουλειά! Πολύ ευχάριστα νέα ιδιαίτερα σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε...

Καλησπέρα σας

Γεια σου Χρηστάρα! Είναι συναισθηματικός ο αδερφός μου και πιο πολύ στεναχωριέται που φεύγει από την παλιά του δουλειά παρά ότι πάει κάπου καλύτερα!

Status
Not open for further replies.
Back