D
dionisis
Καλησπέρα ρεμάλια..........έτσι μην χάσετε ποτέ το κέφι σας
Γεια σου Ζολότα συμπερπατητή....
.lazy.Καλησπέρα σε όλους...
Μόλις τελειώσαμε με τον πατέρα μου το καθάρισμα.
Τα τελευταία τρυγόνια δέκα στον αριθμό,τρία ορτύκια και 30 τσίχλες από όλα τα είδη.
Μπήκαν στο κρασί και στο ξύδι και αύριο προβλέπεται μεγάλη ''μάχη''....eat.
ο Θεός να τον συγχωρέσει και κουράγιο στην οικογένεια...Γειά σου ορε πανούτσο....
Μόλις επέστρεψα από δυσάρεστες καταστάσεις.Πέθανε ένας συνάδελφος και σήμερα ήταν η κηδεία στην Κηφισιά .Ετών 57.
Κάντε λοιπόν σήμερα ότι μπορείτε.Αύριο μπορεί και να μην υπάρχει.
Α και που είσαι ...το Ζολώτα ετσι να το γράφεις ..goodboy.
Ερώτηση/διευκρίνηση..... Τα είχες προφανώς με τα πούπουλα στη κατάψυξη......πώς τα ξεπουπουλιάζεις λοιπόν ;;;Καλησπέρα σε όλους...
Μόλις τελειώσαμε με τον πατέρα μου το καθάρισμα.
Τα τελευταία τρυγόνια δέκα στον αριθμό,τρία ορτύκια και 30 τσίχλες από όλα τα είδη.
Μπήκαν στο κρασί και στο ξύδι και αύριο προβλέπεται μεγάλη ''μάχη''....eat.
Ερώτηση/διευκρίνηση..... Τα είχες προφανώς με τα πούπουλα στη κατάψυξη......πώς τα ξεπουπουλιάζεις λοιπόν ;;;
ψαξου καλυτερα κωστα....δεν νομιζω οτι εχει πιο λιγα πουλια εκει απο οτι εδω...στην αττικη τελευταιο απογευματινο που πηγα ειδα καμαι δεκαρια τουλαχιστονΚαλησπέρα στην παρέα.
Σήμερα σε απογευματινό τσίχλας δεν πέρασε ούτε μια….smashfrak.
που εισαι λουλη?.goodboy.Καλησπέρα αγοράκια!
Κανονικά.Τα βγάζουμε από την κατάψυξη το πρωί να ξεπαγώσουν,και το απόγευμα τα ξεπουπουλιάζουμε.
Είναι βέβαια πιο δύσκολα από ότι αν τα καθαρίσεις επί τόπου την ίδια ημέρα που τα θήρευσες.
Λοιπόν παιδιά σχετικά με το καθάρισμα μου είπαν έναν τρόπο τον οποίο ακόμα όμως δεν έχω δοκιμάσει... Τις βγάζεις από την κατάψυξη για μια ωρίτσα αι τις πετάς σε μπουγέλο με βρασμένο νερό. Τα πούπουλα φεύγουν πολύ εύκολα λέει...θα το δοκιμάσω γιατί έχω κάμποσε φετινές ακαθάριστες τσιχλίτσες..
που εισαι λουλη?.goodboy.