Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σάς.....υγεία πάνω από όλα και όλα τα άλλα θαρθουν....Αρίστο εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα...αυτές τις άγιες μέρες που έρχονται με την γέννηση του Χριστού έτσι να γεννηθεί και στο σπίτι σου ή χαρά και το χαμόγελο...

Δεν είχα κουράγιο να γράψω τίποτα το μεσημέρι γιατί το τελευταίο αντίο ήταν πάρα πολύ δύσκολο.το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα μου λείψει πολύ το φιλαράκι μου ο διανοούμενος.καλο σου ταξίδι λοιπόν αδερφέ μου

Attachments

• FB_IMG_1638980288003.jpg
    FB_IMG_1638980288003.jpg
    158 KB · Προβολές: 78
Δεν είχα κουράγιο να γράψω τίποτα το μεσημέρι γιατί το τελευταίο αντίο ήταν πάρα πολύ δύσκολο.το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα μου λείψει πολύ το φιλαράκι μου ο διανοούμενος.καλο σου ταξίδι λοιπόν αδερφέ μου
Θα σου λείψει πολυ το ξερω ρε Ευριπίδη....
το ίδιο κ σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε μέσα από ετουτο εδώ το φόρουμ....
Δεν πρόκειται να ξεχαστεί........

Και σαν θα βγαίνεις καμια βόλτα με το μπαικαλακι να είσαι σίγουρος ότι θα σε βλέπει από εκεί ψηλά κ θα σε χαίρεται........

Γεια σάς!
Η μικρή μου ανέβηκε ένα σκαλοπατάκι ακόμα!!!
Σας ευχαριστω και ευχομαι Υγεία!!!
Αντε ρε Αριστο
Πολύ ωραία νέα.
Βήμα βήμα και όλα καλά θα πάνε.
Να ενημερώνεις οπότε μπορείς.
Εγωωτονεχω στο νου μου τη συνέχεια.
Όπως και όλοι πιστεύω.
Έχω κι εγώ παιδάκι στην ηλικία της μικρής σου περίπου και καταλαβαίνω την αγωνία.

Ευριπίδη είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς και θα περάσεις το επόμενο διάστημα.
Μόνο ο χρόνος μαλακώνει λιγοντον πόνο και την απώλεια.
Δεν λησμονούμε απλά συνηθίζουμε να ζούμε με την απώλεια.

Χρονια στα ιδια φορουμ με τον Βικτωρα μονο καλες εντυπωσεις εχω.
Αξιοπρεπης, κυριος και παντα με λογικη στον λογο του!
Αυτα που θα θυμαμαι ειναι η αγαπη του για τα δικανα, η αγαπη για την ιδιογομωση και τα παλια υλικα, την mb 32,τους χαρτινους καλυκες, τα καλοκαιρινα περιβολια του, τα απογευματα στο σκοπευτηριο....
Καλο παραδεισο....

Status
Not open for further replies.
Back