Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κάποτε σε ένα ψιλοερημικό κυκλαδονήσι μίλαγα με τον τύπο που ήταν υπεύθυνος για την λειτουργία του φάρου. Ωραία δουλειά, του λέω, πως τα κατάφερες; Α φίλε, μου λέει, βρήκα την ησυχία μου, πήρα την σύνταξη μου, πάντρεψα την κόρη μου, πάντρεψα και την γυναίκα μου και ήρθα να μείνω στον φάρο .... .very funny. .very funny. .very funny.
θα μας κουφάνεις .sarcastic.

Καλησπέρα. Για λιακάδες και ωραίο καιρό διαβάζω, στο βόλο σήμερα είχε συννεφιά σκοτάδι και υγρασία που ιδρώνεις όσο δεν πάει…

Τασούλη όλα τα έχω προβλέψει
με την γυναίκα μου κάναμε μια πολύ ωραία οικογένεια
αν τύχει θα κάνουμε και μια πολύ ωραία επιχείρηση
.very funny.
Γεια σου Μάκη! Είσαι οικογενειακή επένδυση φίλε μου! .sarcastic.

Καλησπέρα σας

Καλήν εσπέρα άρχοντες!!!
Γαρμπής σήμερα όλη μέρα, άλλα πέρα από κάτι ψιχάλες να φύγει η σκόνη...που λέμε...δε λέει να ρίξει καμιά βροχή της προκοπής, που διψάει η γη για νερό...
Το κόβω να περνάει έτσι και΄αυτό...
Παρόλα αυτά, έκανα μια βολτίτσα το πρωί, τα υπόλοιπα στο θέμα ''φάσσα''...

Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι υπάρχουν τέτοιοι .."άνθρωποι" http://newsone.gr/ellada/513495-loy...adiste-poy-biase-kai-akroteriase-to-koytabaki
κακως λοιπον δεν εφαρμοζεται πλεον η θανατικη ποινη για κατι τετοιους.αν ειναι δυνατον.αυτος δεν ειναι ανωμαλος.ειναι.......... τι να πω δεν υπαρχει χαρακτηρισμος.ουτε καν στο ανθρωπινο ειδος δεν περιλαμβανεται

Έχω διαβάσει για τους πιο αδίστακτους και σκληρούς εγκληματιες για τους πιο μανιακούς δολοφόνους..Αλλά αυτό το πράγμα δεν το έχω ξανακουσει..
Τι στροφές περνει ένας εγκέφαλος.....

Έχω διαβάσει για τους πιο αδίστακτους και σκληρούς εγκληματιες για τους πιο μανιακούς δολοφόνους..Αλλά αυτό το πράγμα δεν το έχω ξανακουσει..
Τι στροφές περνει ένας εγκέφαλος.....
ποιος εγκεφαλος ρε τασο.ο ανυπαρκτος?μην του δινεις αξια.δεν αξιζει

Ρε παιδιά , όχι ότι δεν έχω ικανό τον άνθρωπο για τα πάντα , αλλά η είδηση είναι απίστευτα τραγική.
Δεν είναι δυνατόν να είναι αλήθεια αυτό το πράγμα. ....

Status
Not open for further replies.
Back