Άστα να πάνε όλο κάτι συμβαίνει τελευταία...Περαστικά στον φίλο σου!Περαστηκα ..φετος μας εχουν φτησει ολλους ο φιλος μου εσπασε το ποδι του επεσε το μηχανακι στο ποδαρι του
Άστα να πάνε όλο κάτι συμβαίνει τελευταία...Περαστικά στον φίλο σου!Περαστηκα ..φετος μας εχουν φτησει ολλους ο φιλος μου εσπασε το ποδι του επεσε το μηχανακι στο ποδαρι του
Περαστικα Χρήστο , καλή και γρήγορη ανάρρωση να έχεις φίλε μου .Καλησπέρα σας, σήμερα χτυπήσαμε άσχημα λίγο πριν το φινάλε στο σφάξιμο.Άφησε ένα κομμάτι κρέας με το τσιγγέλι ο σφάχτης,άθελά του βέβαια, μπήκε όλο μέσα μέχρι το ημικύκλιο κσι που σταμάτησε.Περιοχή ανάμεσα σε δείκτη κσι αντίχειρα.Ορούς αντιβιώσεις, μούδιασμα μέχρι ώμο και πόνος αφόρητος....Ούτε τα δάχτυλα δεν μπορώ να κουνήσω.Έβγαλα πλάκα αλλά δεν έβλεπαν αν έχω κόψει τένοντα.Χάσαμε καρτέρια,δουλειά κλπ......
Καλημερα στα παιδιά...
Ψυχάλα τη νύχτα κ κρύο φυσικά... + ενας σεισμούλης, αργα τη νυχτα...καλα πάμε...
Και δώρο αναμνηστική κονκάρδα benelli..Καλημέρα σας, καλό ΣΚ, με πολύ κρύο και δυνατό ανεμοβροχι. Μόλις ολοκληρώσαμε και την αναμνηστική δόση.
Ανάπαυση απαραίτητη Τριαντάφυλλε....Παλικάρια δεν ξέρω τη γκαντεμοχρονια είναι φέτος. 20μερες από δισκοκήλη στο κρεβάτι έχω σηκωθεί ένα τριήμερο και...Δεν.... Γελαστικα και πήγα και στα νερά με έπιασε ο πόνος και η κατάληξη να μαζευτο σαν το σουγιά και να κοιντινεψο να βγω έξω από τον πόνο. Και το ωραίο δεν έχει και τίποτα αντουφεκιστος έφυγα.
Περαστικά Τριαντάφυλλε και προσοχή ...Παλικάρια δεν ξέρω τη γκαντεμοχρονια είναι φέτος. 20μερες από δισκοκήλη στο κρεβάτι έχω σηκωθεί ένα τριήμερο και...Δεν.... Γελαστικα και πήγα και στα νερά με έπιασε ο πόνος και η κατάληξη να μαζευτο σαν το σουγιά και να κοιντινεψο να βγω έξω από τον πόνο. Και το ωραίο δεν έχει και τίποτα αντουφεκιστος έφυγα.
Θές παρέα;Καλησπέρα παλικάρια.
Περαστικά σε χτυπημένους και πονεμένους.
Εχω (Θεσσαλονίκη) έχει πολυ καλό καιρό από το πρωί.
Μετα την μεσημεριανή μάσα λέω να πάω για καμιά τσιχλίτσα να περπατήσω.
Δεν πάτε σε καμία γκιολα στα πέριξ καλύτερα...Καλησπέρα παλικάρια.
Περαστικά σε χτυπημένους και πονεμένους.
Εχω (Θεσσαλονίκη) έχει πολυ καλό καιρό από το πρωί.
Μετα την μεσημεριανή μάσα λέω να πάω για καμιά τσιχλίτσα να περπατήσω.