Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας ,πολλή βροχή και αέρας εδώ σήμερα.. Τώρα είμαι στο ελαιουργείο και βγάζω μερικές ελιές που μαζέψαμε χθες. Ευτυχώς εδώ έχει καλό σήμα 3G και μπόρεσα να συνδεθώ στο Φόρουμ, γιατί από το σπίτι μου είναι αδύνατον !!!
Στελιο αν επιτρεπεται ;)
ποσο παει φετος το λαδι εχεις υποψη σου ?
Καλησπερα παλικαρια ;)

Καλησπέρα σας κύριοι.
Είμαι σε δίλημμα για το αν πρέπει να χρησιμοποιήσω το πλάγιο την Κυριακή ή αν πρέπει να περιμένω την άδεια κατοχής.
Λέτε σε κανένα τυχόν έλεγχο να έχω πρόβλημα;

Καλησπέρα μάγκες! Εγώ Γιώργο κυνηγούσα με το δίκαννο με τα λοιπά χαρτιά που είχα...Έλεγχο δεν μου έκαναν βέβαια αλλά αν μπορείς να αντέξεις θα σου πρότεινα να μην το κυνηγήσεις. Εγώ δεν μπορούσα να κρατηθώ!

Καλησπέρα σας κύριοι.
Είμαι σε δίλημμα για το αν πρέπει να χρησιμοποιήσω το πλάγιο την Κυριακή ή αν πρέπει να περιμένω την άδεια κατοχής.
Λέτε σε κανένα τυχόν έλεγχο να έχω πρόβλημα;

Δεν σου δώσανε ένα χαρτί από το αστ. τμήμα για να παραλάβεις το δελτίο κατοχής; μ αυτό είσαι οκ.

Καλησπέρα μάγκες! Εγώ Γιώργο κυνηγούσα με το δίκαννο με τα λοιπά χαρτιά που είχα...Έλεγχο δεν μου έκαναν βέβαια αλλά αν μπορείς να αντέξεις θα σου πρότεινα να μην το κυνηγήσεις. Εγώ δεν μπορούσα να κρατηθώ!
Και εγώ Μάνο δεν κρατιέμαι....Θέλω να το τουφεκίσω σαν τρελός!
Δεν σου δώσανε ένα χαρτί από το αστ. τμήμα για να παραλάβεις το δελτίο κατοχής; μ αυτό είσαι οκ.
Δεν μου έδωσαν τίποτα Δημήτρη.Αυτό που έχω μόνο είναι το ένα από τα τρία αντίτυπα της άδειας αγοράς.

Και εγώ Μάνο δεν κρατιέμαι....Θέλω να το τουφεκίσω σαν τρελός!

Δεν μου έδωσαν τίποτα Δημήτρη.Αυτό που έχω μόνο είναι το ένα από τα τρία αντίτυπα της άδειας αγοράς.

Το έντυπο της άδειας αγοράς είχα και εγώ!

με την άδεια αγοράς κυνηγάς....αν σε ελέγξουν λες ότι περιμένεις την άδεια κατοχής το όπλο είναι καινούργιο δεν νομίζω ότι έχεις πρόβλημα.....αν πέσεις σε κάποιο στρσβόξυλο τι να πώ πρέπει να είναι πολύ άπειρος για να κάνει θέμα

Με τρελαίνει η σκέψη οτι αύριο είναι Σάββατο 28 Νοέμβρη και αντι να παω για καμιά ντουφεκιά θα κωλοδέρνω εδω γύρω.
Πότε θα κυνηγήσουμε φέτπς που να πάρει ;
Αντε, καλό σας βράδυ.

Status
Not open for further replies.
Back