Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και εδω τα ιδια Χρύσανθε.Σαββατο και δεν πήγαμε πουθενά.Αυριο σταματάνε οι βροχές και πέφτει λίγο η θερμοκρασία.Τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή εκτος τα χιόνια στην Ηπειρο.
Ολα φέτος πιο στραβά και ανάποδα.Απο οικονομικό μέχρι κυνήγι.
Ρε συ.
λες να μας εχουν ματιασει ομαδικα στο φορουμ.
να μπει αμεσως ενας γυναικός κωλος σαν φωτο στο ανοιγμα του φορουμ με μια ματοπετρα επανω να μενει εκει το ματι τους.o_O

Σε εμας ειναι καλοκαιρι.
Κτυπαω το κεφαλι στο τοιχο φετος.
η χειροτερη μου χρόνια εβερ.
οι αναποδιες συνεχομενες τους πηρα όλους κ πήγαμε στον Αη. ΚΥΠΡΙΑΝΟ να υσηχασουμε.
Κυνηγι εχω ριξει 3 φουσεκια κ απο αυτα το ενα ηταν για θήραμα.
Εναν λαγο ολο κ ολο δεν τον κτυπησα αφου έπιασα λαθος το σημειο κ τον ειχαν τα σκυλια μαραμασχαλα
εδώ ειναι ακομη σεπτεμβρης.
τζακι δεν εχει αναψει ακομη στο χωριο.
ξεραιλα κ βοριας μεχρι τωρα.
σημερα παει να τ αλλαξει λιγο.
ελπιζω γιατι κουραστικά κ ψυχολογικα να αλλαζω τρεις φανελες απο ιδρωτα στο κυνηγι κες κ χω βγεθ γθα ορτυκια.
περαν των ανσποδιων κ της πιεσης απο την δουλεια , τα σκατα οικονομικα κλπ εχουμε το κυνηγι να μας υσηχαζει κ φετος τωρα παει να φανει λιγο χόρτο.
Αντε να δουμε αν θα απολαύσουμε φετος κανένα ντουφεκισμα στην πετσα του.
χρυσανθε και σ εμας εδω 19 βαθμοι σημερα και αυριο λεει 20.αντι για κυνηγι μαλλον σε καμμια παραλια μαζι με τιποτα κοψιδια θα τη βγαλουμε

09.jpg

Ρε συ.
λες να μας εχουν ματιασει ομαδικα στο φορουμ.
να μπει αμεσως ενας γυναικός κωλος σαν φωτο στο ανοιγμα του φορουμ με μια ματοπετρα επανω να μενει εκει το ματι τους.o_O
_PhiDeltaGammaAlphaGammaPhi.jpg

Ξαστεριά με άπνοια και ομίχλη... Δεν βλέπω να βγαίνω αύριο γιατί έχω κάποια συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.... .fiurius.
Καλησπέρα σας.

Ποίημα του κώλου (του ποιητή Γ. Σουρή)

«Κώλοι πολλοί υπάρχουνε εις το ωραίον φύλλον, με σχήματα διάφορα σε μέγεθος ποικίλον.

Κώλοι χοντροί, κώλοι λεπτοί, κώλοι απαλοί κι αφράτοι, κώλοι σα ζύμη μαλακοί και κώλαροι τριζάτοι.

Κώλοι σκληροί σαν πέτρινοι και άλλοι λαστιχένιοι, κώλοι δροσάτοι, τροφαντοί και κώλοι μαραμένοι.

Κώλοι μεγάλοι σαν βουνά και κώλοι μια χουφτίτσα, κώλοι που ‘ χουν κουνήματα και κάνουνε καπρίτσια.

Κώλοι σαν τάβλα επίπεδοι, κι άλλοι ψηλά βαλμένοι, κώλοι σαν φράπες τουρλωτοί και κώλοι κρεμασμένοι.

Κώλοι κομψοί, συμμετρικοί και περιποιημένοι και κώλοι ασουλούπωτοι, «μπόγοι κακοδεμένοι».

Κώλοι σαν τριαντάφυλλο και κώλοι σαν αχλάδι, κώλοι που προκαλούν κλοτσιά κι άλλοι που θέλουν χάδι.

Κώλοι σαν αλαβάστρινοι, που μοιάζουν με καθρέφτη, κώλοι που θέλουν φίλημα κι άλλοι που θέλουν νέφτι.

Κώλοι σπανοί, δασύτριχοι, κώλοι σαν κολλιτσίδες και κώλοι που στενάζουνε από αιμορροΐδες.

Κώλοι ακριβοί, κώλοι φτηνοί, μονάχα δυο παράδες και κώλοι που προσφέρονται εις τους κωλομπαράδες.

Κώλοι «τοιούτων», ευτραφείς, μοσχοπουδραρισμένοι, και κώλοι απλησίαστοι γιατ’ είναι λερωμένοι.

Κώλοι αριστουργήματα, όλο καλλιγραφία και κώλοι σαν της μυλωνούς την ανορθογραφία.

Κώλοι που σε ζαλίζουνε σαν τους κρυφοκοιτάς και που σε κάνουνε να λες.. «ή ταν ή επί τας»!

Κώλοι οπού το βλέμμα σου δεν ξεκολλά ευκόλως, που τους θωρείς όταν περνούν κι αναφωνείς: «Τι κώλος!»»

Γεώργιος Σουρής

.xm.Εγώ πάλι είμαι σε δίλημμα...
Έχω στο μυαλό μου και τις γαλάζιες ''γύφτισσες'', είδα και τη φώτο του Γεράσιμου στο σχετικό θέμα και φτιάχτηκα,
αλλά από την άλλη ''καίγομαι'' και για να περπατητό για τα αγαπημένα μου μπεκατσινάκια στο κάμπο, τώρα που τα οργώματα πιάσαν νερό
όχι τίποτα άλλο μην πιάσει κάνας καύσωνας πάλι και στεγνώσουν τα πάντα.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back