Καλημέρα 
Θα αγοράσω 2-3 να τα φοράω στο λαιμό γιατί οι τσίχλες από τα πυκνά δεν σηκώνονται.

Θα αγοράσω 2-3 να τα φοράω στο λαιμό γιατί οι τσίχλες από τα πυκνά δεν σηκώνονται.

είπαμε η τιμωρία είναι βαριά:
Μην ξεχάσεις σφουγγάρισμα και άπλωμα την μπουγάδα
είπαμε η τιμωρία είναι βαριά:
1 μήνα 3 ώρες την ημέρα θα βλέπεις φωτογραφίες απ τα Τζουμέρκα .ha ha ha.
Οχι ρε μάστορα είπαμε για τιμωρία , δεν μίλησες για βασανιστήρια1 μήνα 3 ώρες την ημέρα θα βλέπεις φωτογραφίες απ τα Τζουμέρκα .ha ha ha.
Γιατί μέχρι τώρα έκανε κάτι διαφορετικό;;;;;;;;;;;;;;; .xm.
.ha ha ha.
θα λιώσεις .smashfrak.Οχι ρε μάστορα είπαμε για τιμωρία , δεν μίλησες για βασανιστήρια![]()
Μήτσο, Όχι άλλη πίτσα!Καλησπερίζω την παρέα .
Βλέπω οτι μερικοί δεν ειναι φρόνιμοι .Ισως έχουν φαγούρα και προφανώς θα υποστούν συνέπειες.
ναι ναι να τους περιποιηθείς να τους βάλεις πολλές πολλές φωτό από τα θρυλικά ιστορικά και πανέμορφα ΤζουμέρκαΚαλησπερίζω την παρέα .
Βλέπω οτι μερικοί δεν ειναι φρόνιμοι .Ισως έχουν φαγούρα και προφανώς θα υποστούν συνέπειες.
Ξέρω οτι κάνεις περίεργες παρέες παντός είδους.Ξέρω οτι και ο Σακης είναι κολλητός σου.Απο εκεινον τα εμαθες αυτα τα πο....κα ;μαγείρεψα μακαρόνια με κιμά πάω για ψώνια και ξύλα
δεν θέλω καζούρα γιατί η τιμωρία θα είναι αβάσταχτη(μαντέψτε) .xm.
Καλώς τον στρατιωτικό δικηγόροΚαλησπερα παιδες...
Και μην πειραζετε τον Μακη....kkk.
![]()
γειά σου ρε ΑντώνηΚαλησπερα παιδες...
Και μην πειραζετε τον Μακη....kkk.
![]()
ναι ναι να τους περιποιηθείς να τους βάλεις πολλές πολλές φωτό από τα θρυλικά ιστορικά και πανέμορφα Τζουμέρκα
θα σου λεγα να γράψεις και 2 λόγια για τα καταπληκτικά κυνήγια που έχεις κάνει στα περήφανα αυτά βουνά αλλά θα ξημερώσουμε με τις φόλες που έχεις φάει![]()
Κι αυτό το κάνω καλά κε Λούπη.γειά σου ρε Αντώνη
αν δεν με πειράξουν έχω θέμα![]()