Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και ποια είναι αυτή η χώρα που δεν θα ήθελε να έχει πυρηνικά στο οπλοστάσιο της ;(όχι για να τα χρησιμοποιήσει , φυσικά)
Δεν πιστεύω οτι κανείς νοήμων σκεπτόμενος πολίτης του κόσμου τα θέλει Παναγιώτη, γιατί όλοι θέλομε τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας να ευτυχήσουν οχι να γίνουν ολοκάυτωμα ... Οι ηγέτες των χωρών έχουν άλλη άποψη...οχι οι λαοί...όλους , άσπρους , μαύρους , κίτρινους, μια μάνα μας γέννησε...πιόνι στη σκακιέρα ισχύος κανείς δεν θέλει να είναι...

Τέλος δεν είναι επι του παρόντος νομίζω...

Εμένα Παναγιώτη η άποψη μου είναι οτι όλος ο κόσμος πρέπει να αλλάξει , και να απεμπολήσει τους τρελούς και τους εγκληματίες που ενεργούν σε βάρος της ανθρωπότητας και βάζουν τους λαούς να τρώνε τις σάρκες τους ....πίστη και αγώνας χρειάζεται οχι μοιρολατρία ...

Καλές οι προσευχές αλλα "συν Αθηνά ...."

Κανέναν δεν εννοώ απλά, το να αλλάξουμε είναι ίσως δυσκολότερο από το να περιμένουμε την μοίρα μας, και θέλει αγώνες γενεών...για αυτό δεν το τολμούμε....

Τέλος, πάμε για άλλα..

topic.

Καλησπερα Αρχοντες ;)

Περαστικά....να το περάσεις ανώδυνα Δημήτρη...σου εύχομαι..
Ακομη τα τεστ ειναι αρνητικα ,αλλα επειδη το περασε η γυναικα μου λιγο ζορικα τη μεγαλη βδομαδα , υποθέτω οτι τον αρπαξα. Ποναει ολο μου το σωμα,το κεφάλι, λιγο πονο στο στηθος και βηχα ,εχω ριγη και κατι δέκατα. Αυτα μονο. .big smile.
Τωρα ομως μπηκα μεσα και πηρα την μπουκάλα της αντιβίωσης για να γιάνω . Κατάλαβες .... ;)

Ακομη τα τεστ ειναι αρνητικα ,αλλα επειδη το περασε η γυναικα μου λιγο ζορικα τη μεγαλη βδομαδα , υποθέτω οτι τον αρπαξα. Ποναει ολο μου το σωμα,το κεφάλι, λιγο πονο στο στηθος και βηχα ,εχω ριγη και κατι δέκατα. Αυτα μονο. .big smile.
Τωρα ομως μπηκα μεσα και πηρα την μπουκάλα της αντιβίωσης για να γιάνω . Κατάλαβες .... ;)
Εκεί που είσαι,γιατρεύονται όλα.
Κι αν το λένε και τίποτα πέρδικες κοντά, αυτό κι αν είναι γιατρικό...

Σωστός... για την αντιβίωση ....αλλά με ρέγουλο...με αυτά τα συμπτώματα που λες, πρέπει τώρα να ξεκινάει ...

Status
Not open for further replies.
Back