Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά να είστε καλά όλοι με υγεία. Είχα πάει ταξίδι Πράγα κι Βιέννη το Πάσχα. Το τι ζαρκάδι είδα δεν περιγράφεται, έβοσκαν στα χωραφιά στα ανοιχτά, αλλά είδα και φασιανούς και λαγούς. Βροχή και συννεφιά τις περισσότερες ημέρες.

Καλησπερα παλικαρια! Έριξε μια μπόρα και μόλις σταμάτησε εφυγα για περπάτημα στο πευκοδασος. Και τρυγόνια είδα και άκουσα , και κούκο άκουσα αλλά το εντυπωσιακό ηταν τα κοτσυφια!!! Μιλάμε για συναυλία κανονική από παρα πολλά πουλια!

Καλησπερα παλικαρια! Έριξε μια μπόρα και μόλις σταμάτησε εφυγα για περπάτημα στο πευκοδασος. Και τρυγόνια είδα και άκουσα , και κούκο άκουσα αλλά το εντυπωσιακό ηταν τα κοτσυφια!!! Μιλάμε για συναυλία κανονική από παρα πολλά πουλια!
Δημήτρη και εδώ σήμερα παρόλο που ψιλοεβρεχε....το τι κοτσύφια παίζουν στους κήπους και τις κεραίες είναι το κάτι άλλο...

Δημήτρη και εδώ σήμερα παρόλο που ψιλοεβρεχε....το τι κοτσύφια παίζουν στους κήπους και τις κεραίες είναι το κάτι άλλο...
Εχω την εντύπωση ότι είναι περισσότερα από κάθε άλλη χρόνια στα χαμηλα. Δεν έχω ανέβει ακομη στα ελατα να δω τι παίζει γιατί εκεί πανω γινόταν πάντα πανζουρλισμος αρχές Μαΐου. Μήπως τα όψιμα χιόνια τα κράτησαν στα χαμηλά αλλά δεν νομιζω!

Εχω την εντύπωση ότι είναι περισσότερα από κάθε άλλη χρόνια στα χαμηλα. Δεν έχω ανέβει ακομη στα ελατα να δω τι παίζει γιατί εκεί πανω γινόταν πάντα πανζουρλισμος αρχές Μαΐου. Μήπως τα όψιμα χιόνια τα κράτησαν στα χαμηλά αλλά δεν νομιζω!
Αυτή την εποχή είναι πολύ τσαμπουκαδες, φυλάνε τις φωλιές από τις καρακάξες.

Last edited:
Μάλλον όλο και περισσότερα κοτσύφια μένουν.....φυσικά αυτά που γεννιούνται εδώ αυτή την εποχή νομίζω ότι τα περισσότερα δεν μεταναστευουν....που ξέρεις μπορεί σε μερικά χρόνια να κάνουν το ίδιο και η τσίχλες....

Έτσι ήταν και πέρυσι μέχρι και στα καλώδια της ΔΕΗ έβλεπες πολλά! Τον χειμώνα εξαφανίζονται...

Ε, βέβαια ! Σουβλιστό αρνάκι ήταν αυτό !
Γεια σου Κυρ Σπύρο μερακλή! Δεν πάω σπίτι μου απόψε και να καούν τα κάρβουνα πηγαινε σφεντόνα σήμερα.Ε τελικά και σπίτι πήγαμε και τα κάρβουνα κάηκαν ολοσχερώς! .yel.

Status
Not open for further replies.
Back