Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περιμένω πως κ πως να σταματήσουν οι ελαιομαζωχταδες για να ξεκινήσω τα περπατητα μου;)
Τάσο, κινείται τίποτα στο νησί?
Παλαιότερα είχα διαβάσει (σε άρθρο του κ. Αιγινίτη νομίζω) για μια ιδιωτική ελεγχόμενη περιοχή στην Κεφαλλονιά.
Μάλιστα την εκθείαζε τόσο για την οργάνωση και την παροχή υπηρεσιών όσο και για την ποιότητα των θηραμάτων.
Υπάρχει ακόμα?

Καλησπέρα στη παρέα!
Με την ακυνηγεσία που μας δέρνει, βλέπω το ρίξαμε στο ''σορολόπ'' εδώ μέσα.yelling.
Θα μου πείς, παρά να κλαίγαμε ομαδικός την κυνηγετική μας μοίρα, τουλάχιστον έτσι περνάει και η ώρα ευχάριστα.sarcastic.

Σπύρο καλησπέρα.Πήγες καμιά βόλτα σήμερα ;

Σπύρο καλησπέρα.Πήγες καμιά βόλτα σήμερα ;
Όχι Δημήτρη.
Το πρωί δουλειά, το απόγευμα έτρεχα με τις εξωσχολικές δραστηριότητες της κόρης...
Αύριο το πρωί με το που γυρίσει η κυρά από την βραδινή βάρδια, λέω να κάνω καμιά βολτούλα.

Τάσο, κινείται τίποτα στο νησί?
Παλαιότερα είχα διαβάσει (σε άρθρο του κ. Αιγινίτη νομίζω) για μια ιδιωτική ελεγχόμενη περιοχή στην Κεφαλλονιά.
Μάλιστα την εκθείαζε τόσο για την οργάνωση και την παροχή υπηρεσιών όσο και για την ποιότητα των θηραμάτων.
Υπάρχει ακόμα?
Ναι υπάρχει Σπύρο..kefalonia game farm εκτός από τον Αιγινητη έχει κυνηγήσει ο Δημήτρης Παπανικολάου,Ο Αλβέρτης,και άλλοι γνωστοί καθώς και διάφοροι εφοπλιστές..Είναι πολύ γνωστή φάρμα..Φασιανοί,πέρδικες Μαρόκου κλπ..Έχει και ιδιωτικό ελικόπτερο..
Είχε και σκοπευτηριο αλλά έκλεισε όμως.

Last edited:
Ναι υπάρχει Σπύρο..kefalonia game farm εκτός από τον Αιγινητη έχει κυνηγήσει ο Δημήτρης Παπανικολάου,Ο Αλβέρτης,και άλλοι γνωστοί καθώς και διάφοροι εφοπλιστές..Είναι πολύ γνωστή φάρμα..Φασιανοί,ορτυκια κλπ..Έχει και ιδιωτικό ελικόπτερο..
Θυμάμαι πριν απο 23 ίσως και 25 χρόνια που είχε ανοίξει ,είχε γεμίσει η κεντρική αγορά στην Αθηνάς ,απο φασιανούς της φάρμας.

Ναι υπάρχει Σπύρο..kefalonia game farm εκτός από τον Αιγινητη έχει κυνηγήσει ο Δημήτρης Παπανικολάου,Ο Αλβέρτης,και άλλοι γνωστοί καθώς και διάφοροι εφοπλιστές..Είναι πολύ γνωστή φάρμα..Φασιανοί,ορτυκια κλπ..Έχει και ιδιωτικό ελικόπτερο..
Οι ντόπιοι κυνηγοί την προτιμάνε?
Αν προσφέρεται την κλειστή περίοδος και σαν χώρος εκγύμνασης για κυνηγόσκυλα, θα' ναι καλή φάση.

Οι ντόπιοι κυνηγοί την προτιμάνε?
Αν προσφέρεται την κλειστή περίοδος και σαν χώρος εκγύμνασης για κυνηγόσκυλα, θα' ναι καλή φάση.
Μερικοι πηγενουν..Έμενα δεν με συγκινεί.
Πριν 3-4 χρόνια (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα)είχε εκπευδευτη από Βουλγαρία κ πριν την κυνηγετική περίοδο εκπευδευε τα σκυλιά των κυνηγών..Αν ήθελε μπορούσε ο κάθε κυνηγός να εκπεδευσει κ μόνος το σκύλο του..
Τσίχλα,ορτυκια,μπεκατσα τα έχει δωρεάν σε όσους πηγεναν να κυνηγήσουν εκεί αλλά θηράματα..

Μερικοι πηγενουν..Έμενα δεν με συγκινεί.
Πριν 3-4 χρόνια (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα)είχε εκπευδευτη από Βουλγαρία κ πριν την κυνηγετική περίοδο εκπευδευε τα σκυλιά των κυνηγών..Αν ήθελε μπορούσε ο κάθε κυνηγός να εκπεδευσει κ μόνος το σκύλο του..
Τσίχλα,ορτυκια,μπεκατσα τα είχε δωρεάν σε όσους πηγεναν να κυνηγήσουν εκεί αλλά θηράματα..
Για να πάρει μπρος κουταβάκι καλά θα' ναι...
Γιατί αν περιμένεις το άγριο, χρονιές σαν την φετινή, θα γεράσει αει διδασκόμενο:)

Τι παθαίνω τέτοιες ώρες κάθε φορά.Εκεί που έλεγα να μην πάω πουθενά αύριο ,τώρα μπήκαν οι διαόλοι μέσα μου..xm.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back