Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ημουν σημερα για δουλεια σε καταστημα που εμπορευεται κατεψυγμενα τροφιμα.
Μου ελεγε οτι παραγελλια που εκανε απο την Ισπανια, -η οποια πριν λιγους μηνες του κοστιζε 35000 Ε - τωρα πηγε στις 77000 Ε !!!
Μιλαμε για την ιδια ποσοτητα, ιδιο προιον...

Ημουν σημερα για δουλεια σε καταστημα που εμπορευεται κατεψυγμενα τροφιμα.
Μου ελεγε οτι παραγελλια που εκανε απο την Ισπανια, -η οποια πριν λιγους μηνες του κοστιζε 35000 Ε - τωρα πηγε στις 77000 Ε !!!
Μιλαμε για την ιδια ποσοτητα, ιδιο προιον...
Παναγιώτη αν θεωρήσω αυτά που ακούγονται για τον Γενάρη και μετά με τον νέο χρόνο, και αυτό που γράφεις , όντως έρχονται δύσκολες μέρες , και ίσως λόγω παλιών τιμών γενικά ( δεν είμαι μέσα στην αγορά , δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ) δεν το καταλαβαίνουμε ακόμα καλά...

Παναγιώτη αν θεωρήσω αυτά που ακούγονται για τον Γενάρη και μετά με τον νέο χρόνο, και αυτό που γράφεις , όντως έρχονται δύσκολες μέρες , και ίσως λόγω παλιών τιμών γενικά ( δεν είμαι μέσα στην αγορά , δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ) δεν το καταλαβαίνουμε ακόμα καλά...
Γιαννη, - με τροπο - ρωτησα και το διασταυρωσα και απο τον υπαλληλο του.
Σκεφτηκα μηπως μου τα παραλεγε....αλλα μαλλον ελεγε αληθεια.

Γιαννη, - με τροπο - ρωτησα και το διασταυρωσα και απο τον υπαλληλο του.
Σκεφτηκα μηπως μου τα παραλεγε....αλλα μαλλον ελεγε αληθεια.
Λοιπόν κοίτα θα σου πω ειλικρινά χωρίς ντροπή - από αυτά τα λίγα που καταλαβαίνω - έχω ήδη κουραστεί και εγώ και η σύζυγος , αλλα θα αγαντάρω μέσα μέχρι τέλος Ιουνίου γιατί τα πράματα τα βλέπω πολύ μαλλιαρά, μα πάρα πολύ μαλλιαρά.... ίσως έτσι κάνω και Χριστούγεννα έξω(να δω και που θα πάμε με τους πολέμους) αλλιώς....δε βγαίνουν τα κουκιά...

Υ.Γ...εγώ δεν κλαίγομαι μη νομίζεις , φαντάζομαι τον κοσμάκη...και λυπάμαι...:(

Λοιπόν κοίτα θα σου πω ειλικρινά χωρίς ντροπή - από αυτά τα λίγα που καταλαβαίνω - έχω ήδη κουραστεί και εγώ και η σύζυγος , αλλα θα αγαντάρω μέσα μέχρι τέλος Ιουνίου γιατί τα πράματα τα βλέπω πολύ μαλλιαρά, μα πάρα πολύ μαλλιαρά.... ίσως έτσι κάνω και Χριστούγεννα έξω(να δω και που θα πάμε με τους πολέμους) αλλιώς....δε βγαίνουν τα κουκιά...

Υ.Γ...εγώ δεν κλαίγομαι μη νομίζεις , φαντάζομαι τον κοσμάκη...και λυπάμαι...:(
Καπετανιο για κανε τα κουμαντα σου για καμια θεση στο βαπορι
αμα λαχει πλενουμε με σαπουναδα απο το καταστρωμα μεχρι τα αμπαρια
δεν κολλαμε στην δουλεια
θα αναβουμε και το μαγγαλι bbq2εν πλω και ολα κομπλε

γιατι εχει να πεσει πολυ πεινα στην στερια :(
Καλησπερα Αρχοντες ;)

Καπετανιο για κανε τα κουμαντα σου για καμια θεση στο βαπορι
αμα λαχει πλενουμε με σαπουναδα απο το καταστρωμα μεχρι τα αμπαρια
δεν κολλαμε στην δουλεια
θα αναβουμε και το μαγγαλι bbq2εν πλω και ολα κομπλε

γιατι εχει να πεσει πολυ πεινα στην στερια :(
Καλησπερα Αρχοντες ;)
...άμα μπορούσα δεν θα σ' έπαιρνα?...άυριο φίλε!...:)

...οι τελευταίοι ήμαστε εμείς...μας έφαγε η ανταγωνιστικότητα...να μη πω τίποτα άλλο... :(

Status
Not open for further replies.
Back