Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μαζέψαμε εκκρεμότητες σφαίρα σπίτι, λύση, αρμολογηση, τροχισμα, αποστείρωση, λίπανση τα κλαδευτικα να είναι ετοιμα
IMG_20220512_113809.jpg
Και βουρ για το χωριό...
IMG_20220513_201958.jpg
11 βαθμοί έξω και τζακαρα...
IMG_20220513_204424.jpg
Ύπνο σε λίγο και ξύπνημα αύριο 5:30 να χαθώ ολοήμερο στη φύση, στα βουνά και στα χωράφια...

Καλησπερα σε όλους...

Μαζέψαμε εκκρεμότητες σφαίρα σπίτι, λύση, αρμολογηση, τροχισμα, αποστείρωση, λίπανση τα κλαδευτικα να είναι ετοιμα
Kαλα κανεις.. Οι χυμοί από τα δέντρα κολλάνε κ οξειδώνουν το μέταλλο...
Felco είναι?
Εχώ κάμποσα χρόνια την "10" (για αριστεροχειρες) με την περιστρεφομενη λαβή.... Πολυ βολική κ από ποιοτητα εξαιρετική.....

Καλησπερα σε όλους...

Kαλα κανεις.. Οι χυμοί από τα δέντρα κολλάνε κ οξειδώνουν το μέταλλο...
Felco είναι?
Εχώ κάμποσα χρόνια την "10" (για αριστεροχειρες) με την περιστρεφομενη λαβή.... Πολυ βολική κ από ποιοτητα εξαιρετική.....
Η ελιά είναι το χειρότερο δέντρο στο κόλλημα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα αλλά πιο ευπαθή δέντρα (μηλιές, αχλαδιές, καρυδιές, κερασιές, ξινά, δαμασκηνοκορομηλοειδη) που κλαδεύοντας υγιή και άρρωστα με την ίδια μη αποστειρωμένη ψαλίδα τελικά καταντάς να καταστρέψεις μόνος σου το περιβόλι σου νομίζοντας ότι κάνεις καλό...

Είναι μια samurai ks4... Οι Felco είναι η Ferrari των ψαλιδιών για μένα, αλλά έχω αυτή και εγώ πάνω από 10 χρόνια και δεν καταλαβαίνει τίποτα... Η επόμενη μου θα είναι Felco...

Είναι μια samurai ks4... Οι Felco είναι η Ferrari των ψαλιδιών για μένα, αλλά έχω αυτή και εγώ πάνω απκ 10 χρόνια και δεν καταλαβαίνει τίποτα... Η επόμενη μου θα είναι Felco...
Και ομως ειναι αγνωστες..
Εδώ στα μέρη μου πχ η πιο διαδεδομένη ψαλίδα από τις ποιοτικες είναι η κλασσική πορτοκαλι bahco...
Παντως ακόμα κ μια οικονομική ψαλίδα δεν προκειται να παρουσιασει φθορές αν συντηρείται κ αν δουλεύετε σωστά,αρκεί να μην έχει άθλιες λαβές, γιατί αυτό πραγματικα κουράζει.........

Και βουρ για το χωριο
Ξερεις ποσες φορες εχω αναρωτηθει πως κρατουν ¨ισσοροπια¨οι ανθρωποι που ζουν στις πολεις και δεν εχουν ενα κτημα, ενα περιβολι, η δεν εχουν σχεση με κυνηγι με ψαρεμα?

Status
Not open for further replies.
Back