Μάκης
Banned
σε ρώτησε κανεις ;;;
ρε άντε γαργαληθείτε κι οι δύο και ήμουν έτοιμος να σας πώ που έχει τσίχλεςΠάλι ; μήπως σε τρώει ο κώλος σου ;![]()

σε ρώτησε κανεις ;;;
ρε άντε γαργαληθείτε κι οι δύο και ήμουν έτοιμος να σας πώ που έχει τσίχλεςΠάλι ; μήπως σε τρώει ο κώλος σου ;![]()
Και που ξέρεις αφού δεν πήγες ρε Λούπη ; Μας κοροϊδεύεις ; αντε να μην έρθουμε αύριο απο κει και τα κάνουμε λαμπόγυαλο....ρε άντε γαργαληθείτε κι οι δύο και ήμουν έτοιμος να σας πώ που έχει τσίχλες![]()
και πάρε με αγκαλιά να μην πατήσω τα γυαλιάΚαι που ξέρεις αφού δεν πήγες ρε Λούπη ; Μας κοροϊδεύεις ; αντε να μην έρθουμε αύριο απο κει και τα κάνουμε λαμπόγυαλο....
ουουουουουου ρεεεεεεεεεεεεεεεε...
και πάρε με αγκαλιά να μην πατήσω τα γυαλιά
ο ανηψιός μου ο Αντώνης χθες με 2 φίλους του περπατητό από 8.30-15.30 διψήφιο νούμερο και οι τρείς περιοχή κάπου αριστερά στο δρόμο Θήβα Λειβαδιά
Λιγο ακομα κ θα εκλειναν 8 ωροκαι πάρε με αγκαλιά να μην πατήσω τα γυαλιά
ο ανηψιός μου ο Αντώνης χθες με 2 φίλους του περπατητό από 8.30-15.30 διψήφιο νούμερο και οι τρείς περιοχή κάπου αριστερά στο δρόμο Θήβα Λειβαδιά
καλησπέρα
μόλις γύρισα από δουλειά
τρώω μακαρόνια με κιμά .eat.
Λιγο ακομα κ θα εκλειναν 8 ωρο![]()
Ειναι μακαρονας τι να κανουμε.....Ετσι ετσι ! Πριν λίγες μέρες του το έβαλα εγώ.![]()
.xm.μμμμ.... .asking.μου έδωσες ιδέαΕιναι μακαρονας τι να κανουμε.....![]()
Δωσε πονο τρελλιαρη.....έχω μια δουλίτσα και θα ειμαι απασχολημένος για λίγο
Ρε φίλε τρόμαξα! Ούτε για θρίλερ να ήταν....
Ακυρη φωτο...δεν ειναι ο μακης αυτος.xm.
μην του μιλάτε ρε την Δευτέρα τον μαζεύουν και ησυχάζουμε .ha ha ha.Ακυρη φωτο...δεν ειναι ο μακης αυτος.xm.
Σαν τον Παττακό τον έκανα.Το έχω και σε άλλη εκδοχήΡε φίλε τρόμαξα! Ούτε για θρίλερ να ήταν....![]()
Σαν τον Παττακό τον έκανα.Το έχω και σε άλλη εκδοχή
![]()