Εδώ Αθήνα τώρα ριχνει.Καλησπέρα. Έριξε μια ψευτομπορα ίσα ίσα να χαλάσει το ελατο. Αέρα πολύ είχε και τώρα βράζει ο τοπος!
Εδώ Αθήνα τώρα ριχνει.Καλησπέρα. Έριξε μια ψευτομπορα ίσα ίσα να χαλάσει το ελατο. Αέρα πολύ είχε και τώρα βράζει ο τοπος!
Έλα ρε συ έχει δροσίσει!!Καλησπέρα. Έριξε μια ψευτομπορα ίσα ίσα να χαλάσει το ελατο. Αέρα πολύ είχε και τώρα βράζει ο τοπος!
Έξω ναι. Μεσα???? Να βάλω A/C???? Δεν με λένε Τραγκα...Έλα ρε συ έχει δροσίσει!!
Μην μπαίνεις μέσα!Έξω ναι. Μεσα???? Να βάλω A/C???? Δεν με λένε Τραγκα...
Αράζω στο μπάρμπεκιου, περιμένω τα φιλαράκια και είναι όαση!!!Έξω ναι. Μεσα???? Να βάλω A/C???? Δεν με λένε Τραγκα...
Θέλω να δω stranger things. Έχω εθιστεί!!!Μην μπαίνεις μέσα!
Μην μου πεις(καλα θα τα έχεις δει σίγουρα, τα βλέπει ένας φίλος είδα το ένα και απορούσα τι μλκιες έβλεπε) ότι έχεις τα 12 πόσα είναι friday the 13th....Θέλω να δω stranger things. Έχω εθιστεί!!!
Όχι δεν τα έχω δει! Αυτό που βλέπω είναι γαματο! Είναι και 80's και ξυπνάνε και αναμνήσεις παιδικής ηλικιας! Ρούχα , ήχοι κτλ. Πολύ καλοστημένη σειρα.Μην μου πεις(καλα θα τα έχεις δει σίγουρα, τα βλέπει ένας φίλος είδα το ένα και απορούσα τι μλκιες έβλεπε) ότι έχεις τα 12 πόσα είναι friday the 13th....
Κάτσε δες τα γιατί ταιριάζεις με το γούστο του φίλου από ότι έχω καταλάβει και θα σου άρεσουν!Όχι δεν τα έχω δει! Αυτό που βλέπω είναι γαματο! Είναι και 80's και ξυπνάνε και αναμνήσεις παιδικής ηλικιας! Ρούχα , ήχοι κτλ. Πολύ καλοστημένη σειρα.
Έχω προσπαθήσει πιο παλια αλλά δεν μου άρεσε καθολου. Μου αρέσουν πιο παράξενα και πιο καλοστημενα και κυρίως σειρες. Walking dead , Z nation , black summer, falling skies , the 100 κτλΚάτσε δες τα γιατί ταιριάζεις με το γούστο του φίλου από ότι έχω καταλάβει και θα σου άρεσουν!
...black 24 amnesia wallet ...Walking dead , Z nation , black summer, falling skies , the 100 κτλ
WTF?????....black 24 amnesia wallet ...