Βρε καλώς τον!Αν σε βγάλει ο δρόμος προς Χαϊδάρι άλλαξε δρόμο
Βρε καλώς τον!Αν σε βγάλει ο δρόμος προς Χαϊδάρι άλλαξε δρόμο
Πάντως μου αρέσει που ολοι μιλάνε όλοι για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ποιό τριήμερο ρε???? Μια Κυριακή και αυτή με το βασανιστήριο των κλαρινογυφτων. Πάλι καλά που θα πέσει σούβλα σε ένα 18ρακί εριφι! Έτσι για το καλο!Tι έγινε Γιάννη? Διορίστηκες?
Τι ΠΣΚΔ είναι αυτό?
Διορίστηκες και συ....Γράψε μου και εμένα μία...
Να μια σοβαρή πληροφορία!Πάλι καλά που θα πέσει σούβλα σε ένα 18ρακί εριφι
Tελικα δεν ειμαι ο μονος που δεν με πιανει το Αγιο ΠνευμαΠάντως μου αρέσει που ολοι μιλάνε όλοι για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ποιό τριήμερο ρε???? Μια Κυριακή και αυτή με το βασανιστήριο των κλαρινογυφτων. Πάλι καλά που θα πέσει σούβλα σε ένα 18ρακί εριφι! Έτσι για το καλο!
Σκαει μυτη ο ξάδερφος στον σταβλο για να πάρει κοπριά για το περιβόλι. Τον βλέπω να έχει φάει με τα μάτια τα 4 κατσίκια που έχω και να του τρέχουν τα σάλια όπως του Καμπαμαρου όταν εβλεπε μακαροναδα. Μήτσο πιο θα φάμε την Κυριακή ρε? Το πιο μικρό Νικο , το ασπρο! Τι μικρό ρε μλκα αυτό έχει ένα κιλό @ρχιδι@......Να μια σοβαρή πληροφορία!
Δεν έχω καθισει ποτέ του Αγίου Πνεύματος. Ποτέ ομως....Tελικα δεν ειμαι ο μονος που δεν με πιανει το Αγιο Πνευμα
Καλησπερα Αρχοντες
Εάν ήσουν δημόσιος υπάλληλος η ηλεκτρολόγος...Tελικα δεν ειμαι ο μονος που δεν με πιανει το Αγιο Πνευμα
Καλησπερα Αρχοντες
Θα πάω στο γνωστό πέρασμα σερί!!Θα πέσει ξενύχτι, ε; Δε σε φοβάμαι....
Κάθε χρόνο δεν έχει δουλειά την ημέρα του Αγίου πνεύματος.....είναι βλέπεις ο προστάτης τις δουλειάς μας....και το τιμούμε...Δεν έχω καθισει ποτέ του Αγίου Πνεύματος. Ποτέ ομως....
Τρώγονται και αυτά πες του!Τι μικρό ρε μλκα αυτό έχει ένα κιλό @ρχιδι@......
Που να δεις τωρα που πιάσανε η ζεστές τι περνάει ...Θα πάω στο γνωστό πέρασμα σερί!!
Μην καρφώνεσαι...Τρώγονται και αυτά πες του!
Ναι δεν το ξερει! Δύο μπύρες με το καθένα θα πιει....Τρώγονται και αυτά πες του!
Μην γίνουν 3 για το μακρύτερο είναι το θέμα...Ναι δεν το ξερει! Δύο μπύρες με το καθένα θα πιει....
Διορίστηκες και συ....