Μάκης
Banned
εξ Αλβαν....... αμόρφωτε...... εκ Αλβανίας ...asking.

εξ Αλβαν....... αμόρφωτε...... εκ Αλβανίας ...asking.
εξ Αλβαν....... αμόρφωτε![]()
http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?t=18968&sid=0ddb242505794d5906ad7bb2e70ca3a3Μπορει να ειναι το ιδιο. Νομιζω οτι σλιποβιτσα μας το ελεγαν οι alban people στο κοσοβο το '99 οταν μας το προσφεραν. Δεν λεει και πολλα ομως καλυτερο ειναι το δικο μας. Ανευ γλυκανισου ομως...
Ε οχι χαμενα Χρησταρα... Μονο χαμενα δεν ειμαστε εδω μεσα...Τα χαμένα;;;;;;;;;;;;; Αν είναι τα να βρούμε! Ο Ζολώ εδώ είναι!![]()
Ε οχι χαμενα Χρησταρα... Μονο χαμενα δεν ειμαστε εδω μεσα...![]()
Από τις 5:30 μέχρι τις 9 παρά δεν είπες τι έκανες .... ;Σήμερα τελικά το πρωί γύρισα 9 παρα από την δουλειά
Από τις 5:30 μέχρι τις 9 παρά δεν είπες τι έκανες .... ;![]()
Τι να το κάνεις βρε Κώστα, με αυτό το καλοκαίρι μία που σηκωθούν, μία που θα εξαφανιστούν, αν δεν κάνει χιονούρα και αέρα να τα κουνάει όλη μέρα δεν γίνεται δουλειά.Άκουσα όμως ότι φάνηκαν κάτι καθαρά σε ένα ταμιευτήρα κοντά στην Λάρισα και έχω ανάψει τώρα.![]()
Απο μεσα εχει βγαλει η κοπελα μου μαλιστα 4 μεγαλα περυσι!.what.η τυχη του πρωταρη λενε...!.buy buy.Εγώ μόνο από έξω έχω δει να βγάζουν ... .xm.![]()
Τι να το κάνεις βρε Κώστα, με αυτό το καλοκαίρι μία που σηκωθούν, μία που θα εξαφανιστούν, αν δεν κάνει χιονούρα και αέρα να τα κουνάει όλη μέρα δεν γίνεται δουλειά.