Και τι μονοκαννο; 0.410 Cal.Μην δίνεις σημασία Μάκη...Ομως στα απογευματινα που κάνεις ενα μονοκαννο σου αρκεί μην κουβαλάς κ τσάμπα βάρος![]()

Και τι μονοκαννο; 0.410 Cal.Μην δίνεις σημασία Μάκη...Ομως στα απογευματινα που κάνεις ενα μονοκαννο σου αρκεί μην κουβαλάς κ τσάμπα βάρος![]()
Όχι σήμερα είχε MC Donald,άμα χρειαστεί έσο έτοιμοςΣτραβοκαταπιες την τυροπιτα Κων/νε;
Ή βγήκε βρώμα για γενική επιστρατευση;
είσαι μεγάλη κουφ........ κι εσύΜην δίνεις σημασία Μάκη...Ομως στα απογευματινα που κάνεις ενα μονοκαννο σου αρκεί μην κουβαλάς κ τσάμπα βάρος![]()
Ελπιζω να μην το παρεξηγείς Μάκη..Κυνηγοκαλαμπουρι κάνουμε..είσαι μεγάλη κουφ........ κι εσύ![]()
χαχαχαχαχαχα γι αυτό σε παρεξηγώ ναι για το καλαμπούρι όχιΕλπιζω να μην το παρεξηγείς Μάκη..Κυνηγοκαλαμπουρι κάνουμε..![]()
γειά σου ρε ΔημήτρηKαλησπερα σας...................
χαχαχαχαχαχα γι αυτό σε παρεξηγώ ναι για το καλαμπούρι όχι
εμένα Τάσο μου αν μου κόψεις το καλαμπούρι θα........αδυνατίσω.....δεν με λυπάσαι;;;;;;![]()
από απογευματινό γυρίζω......Άμφισσα ήμουνκαλησπερα σας...μακηηη ποτε θα παμε κανα απογευματινο ρε φιλε?![]()
Φυσιγγια πηρες??καλησπερα σας...μακηηη ποτε θα παμε κανα απογευματινο ρε φιλε?![]()
στα καλυτερα καρτερια ρε μπαγασα πας.....shoot.από απογευματινό γυρίζω......Άμφισσα ήμουν![]()
Γεια σου Μακη και απο εμενα αδελφεγειά σου ρε Δημήτρη![]()