Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια κ χαρα σε όλους..

Ευτυχως εχω κ βοηθο γατα!
Μου θυμησες τον Σερραιο...
Μου λέει η γυναίκα μου γρήγορα φίδι με γάτα...
Τις λέω που γίνεται αυτό?
Εδώ έξω.... .sarcastic. .sarcastic.

Εγω το πρωι ακουω ένα μπαμ στο δωμάτιο κ βλέπω τον γατο να τρέχει κ να ανεβαίνει στην καρέκλα της κουζινας κάτω από το τραπέζι..
Κατάφερε τραβώντας την κουρτινα κ την πεταξε κατω μαζί με το κουρτινόξυλο....
Τον τσακωσα κ τον έβγαλα έξω.. Μόλις σκαρφαλωσει ψηλά στην σίτα(μου την έχει κάνει κουμποτρυπες κ το καλοκαίρι την άλλαξα αλλά χαλάλι του)της εξωπορτας τότε θα ξαναμπεί για φαι.. Τιμωρία....

Παλληκάρια καλημέρα.
Σας ενημερώνω ότι σήμερα υπάρχει μία μικρή ελπίδα, το απόγευμα να υπάρξει θετική εξέλιξη για το κυνήγι μας. Κρα τάω μικρό καλάθι με αυτά που έχουν προηγηθεί αλλά η προσπάθεια είναι εν εξελίξει. Αν υπάρξει θετική απάντηση θα το μάθουμε από την τηλεόραση. Ελπίζω και εύχομαι για το καλύτερο. Αν ευωδωθεί η διαδικασία θα πανηγυρίσω μαζί με όλους μας. Καλή συνέχεια σε όλους και ας ευχηθούμε να πάνε τα πράγματα κατ' ευχήν.
λόγω της επιστολής που στάλθηκε στην επιτροπή λοιμοξιολόγων και ζητάνε την γνωμάτευση για το κυνήγι?

Παλληκάρια καλημέρα.
Σας ενημερώνω ότι σήμερα υπάρχει μία μικρή ελπίδα, το απόγευμα να υπάρξει θετική εξέλιξη για το κυνήγι μας. Κρα τάω μικρό καλάθι με αυτά που έχουν προηγηθεί αλλά η προσπάθεια είναι εν εξελίξει. Αν υπάρξει θετική απάντηση θα το μάθουμε από την τηλεόραση. Ελπίζω και εύχομαι για το καλύτερο. Αν ευωδωθεί η διαδικασία θα πανηγυρίσω μαζί με όλους μας. Καλή συνέχεια σε όλους και ας ευχηθούμε να πάνε τα πράγματα κατ' ευχήν.
Όχι μικρό καλάθι αλλά δαχτυλιθρα θα πρότεινα να κραταμε. Μετά από όλα όσα έχουμε περάσει τον τελευταίο καιρό οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία μου φαίνεται απλά αστεία. Μακάρι να γίνει κάτι και να έχουν αντίκρυσμα οι πληροφορίες που έχετε αλλά το βλέπω δύσκολο στην παράνοια που ζουμε.

Βλέπεις Εισαγγελάτο και σε κατακλύζει η βεβαιότητα ότι αν τα κρούσματα πέσουν κάτω από τα 500 τη μέρα θα βαρεσει καταθλιψάρα....
Εγώ μία φορά είδα Ευαγγελατο και ήμουν έτοιμος να διασωληνωθω μόνος μου... :D

Και ήδη τα παπαγαλοsite αναφέρουν ότι ο Χαρδαλιας το απόγευμα θα ανακοινώσει ισχυροποίηση των μέτρων για την περίοδο των γιορτών. Οπότε no hunting....
Το να αφήνουν να διαρέει μια ελπίδα δήθεν έναρξης κυνηγίου, πράγμα που εγινε κι άλλες φορές ,δεν ειναι τυχαίο. Είναι μεθοδολογία που εχει σκοπό την καταστολή της εγκεφαλικής μας λειτουργίας, ,καταστώντας μας πιο ανίκανους κι απο τα ραδίκια στο να αντιδρούμε και να γκρινιάζουμε.

Γιατί ρε Ηλία, περίμενες να ακούσεις κάτι διαφορετικό; Δεν υπάρχει περίπτωση. Και να ήξερες πόσοι κατσαπλιαδες παρακαλάνε να ΜΗΝ ανοιξει. Έχουν γεμίσει καταψυκτες φέτος και θέλουν ελεύθερα να συνεχίσουν. Επίσης θα ήθελα να ξέρω ποιοι διαρρέουν τέτοιες πληροφορίες και δίνουν ψεύτικες ελπίδες στον κοσμο. Προς Θεού δεν εννοώ τον συνάδελφο που έγραψε την πληροφορία που ειχε. Δεν την έβγαλε από το μυαλό του. Προφανώς κάποιος του ειπε κατι.

Γιατί ρε Ηλία, περίμενες να ακούσεις κάτι διαφορετικό; Δεν υπάρχει περίπτωση. Και να ήξερες πόσοι κατσαπλιαδες παρακαλάνε να ΜΗΝ ανοιξει. Έχουν γεμίσει καταψυκτες φέτος και θέλουν ελεύθερα να συνεχίσουν. Επίσης θα ήθελα να ξέρω ποιοι διαρρέουν τέτοιες πληροφορίες και δίνουν ψεύτικες ελπίδες στον κοσμο. Προς Θεού δεν εννοώ τον συνάδελφο που έγραψε την πληροφορία που ειχε. Δεν την έβγαλε από το μυαλό του. Προφανώς κάποιος του ειπε κατι.
Την ίδια απορία έχω και εγώ.

Status
Not open for further replies.
Back