γλυκό κυδώνι με μυγδαλάκι και ύπνο....θα ξυπνήσω 6.40 να πάω για τρέξιμο στη δουλειάΗ σούπα καλή ; δεν μας είπες ;Θα πιούμε τίποτα ρε τι θα γίνει ;
Εεεεεεεεπ, καλησπέρα σας.
Τι να κάνω αύριο πρωί, να την πέσω για ύπνο, να την πέσω στα παπιά ή να την πέσω σε κανένα γκομενάκι στο μαγαζί…![]()
...Θα σηκωθώ στις 5,30 να πάω για τρέξιμο για να ηρεμήσω...![]()
...θα ξυπνήσω 6.40 να πάω για τρέξιμο στη δουλειά![]()
Μιλαμε αγωνας πρωι πρωι.bikeΠροσέξτε να μην τρακάρετε!![]()
Καλως τον μουρλοΓεια σας Players... John PLayers Specialalalalalala
Τσαμπουκά;;;;;Καλως τον μουρλο![]()
ala dala papadala .llk.Γεια σας Players... John PLayers Specialalalalalala
Ετσι μην σου περνουν τον αερα δωσε πονο λεμεΤσαμπουκά;;;;;
Παίχτης εναντίον Γκρισίνο .Τσαμπουκά;;;;;
ara pakiala dala papadala .llk.
Να κανονίσουμε να πάμε για κάνα καλαμάρι. Κρύο έχει, να έχουν φανεί άραγε; .xm.Αυριο δεν κανόνισα τίποτα για κυνήγι αλλά δεν πρόλαβα να κανονίσω τα σχετικά να πήγαινα για ένα ψάρεμα ρε γαμώτο.
Να στείλουμε κάποιον να δει και να μας πει ...Να κανονίσουμε να πάμε για κάνα καλαμάρι. Κρύο έχει, να έχουν φανεί άραγε; .xm.
Θα πάω εγώ ένα βράδυ. Θα βάλω τα ισοθερμικά μου και θα πάω να δοκιμάσω. Κάθε χρόνο λέω να πάω μόλις πιάσει το κρύο και δεν έχω πάει. Έχω πάρει και μια πανάκριβη καλαμαριέρα και δεν την έχω βρέξει ακόμα.Να στείλουμε κάποιον να δει και να μας πει ...![]()
Κανε μια δοκιμή να δούμε τι παίζει, μπας και τα πετύχεις .Θα πάω εγώ ένα βράδυ. Θα βάλω τα ισοθερμικά μου και θα πάω να δοκιμάσω. Κάθε χρόνο λέω να πάω μόλις πιάσει το κρύο και δεν έχω πάει. Έχω πάρει και μια πανάκριβη καλαμαριέρα και δεν την έχω βρέξει ακόμα.
Να μαζευτουμε να πατεΚανε μια δοκιμή να δούμε τι παίζει, μπας και τα πετύχεις .
Ο πανουτς ειναι φιλαρακι κ τζιμανι παιδι να ουμ.....lazy.Ετσι μην σου περνουν τον αερα δωσε πονο λεμε![]()