Αν δεν δω φωτο τον χειμώνα μετά απο απογευματινό κ δίπλα της η χειροποίητη πουλιάστρα με τσίχλες δεν έχει νόημα.....Καλησπέρα παίδες. Μιας και ο καιρός ήταν ιδανικός σήμερα πετάχτηκα στο σκοπευτήριο. Ήπια τη φραπεδιά μου με κάτι φίλους, μετά ήρθε κι ένας που ήθελε να παίξει, έτσι παίξαμε δύο πούλες παρέα. Η γριά μου η Mossberg 9200 έδωσε ρεσιτάλ κι απόψε !!! (Που είναι ο Τάσος να χαρεί, που όλο μου τη λέει γιατί δεν τη πολυχρησιμοποιώ !!! )
Με τσοκάκι εσω-εξω Briley Invector SK, που στον αυλό της βγαίνει περίπου LM. Όταν γύρισα σπίτι, και αφού δείπνησα, έκατσα πάλι και την έλυσα και την καθάρισα ... Αυτό να μην ήθελε !!!
Ούτε κι εγώ το ήξερα...Δε το ήξερα φίλε Στέλιο ότι έχεις τελειώσει μηχανολόγος μηχανικος.παρε κι εσύ μια μπενελαρα να γαληνέψει η ψυχούλα σου
Το ελπίζω ... Αλλά αυτό εξαρτάται από τις τσίχλες ... Αν είναι για καμιά 10αριά τουφεκιές τουλάχιστον στο κάθε απογευματινό, θα τη δεις και τη Moss. αλλά και το Win.Μιά καλησπέρα σε όλους!
Αν δεν δω φωτο τον χειμώνα μετά απο απογευματινό κ δίπλα της η χειροποίητη πουλιάστρα με τσίχλες δεν έχει νόημα.....
Δεν είμαι ... Πλάκα μου κάνει ο Ευριπίδης, για το πολύπλοκο υποτίθεται σύστημα αερίων της Mossberg ... Εξέχασε ότι τα περισσότερα κυνηγετικά χρόνια του τα πέρασε με όπλα αερίων, Remington και Beretta (και όχι μόνο ένα από το καθένα)!!!Ούτε κι εγώ το ήξερα...
Η ρεμινκτον ήτο νεανική τρελα.μετα επανηλθα στα συγκαλα μου.οσο μπορείς να το πεις αυτοΔεν είμαι ... Πλάκα μου κάνει ο Ευριπίδης, για το πολύπλοκο υποτίθεται σύστημα αερίων της Mossberg ... Εξέχασε ότι τα περισσότερα κυνηγετικά χρόνια του τα πέρασε με όπλα αερίων, Remington και Beretta (και όχι μόνο ένα από το καθένα)!!!
Δεν έχεις κ άδικο..Το ελπίζω ... Αλλά αυτό εξαρτάται από τις τσίχλες ... Αν είναι για καμιά 10αριά τουφεκιές τουλάχιστον στο κάθε απογευματινό, θα τη δεις και τη Moss. αλλά και το Win.
Αν είναι πάλι για 1 έως 3 τουφεκιές κάθε φορά, σίγουρα δεν θα τη δεις!!! Θα βαρεθείς να βλέπεις πάλι Baikal !!!