Καλημέρα παιδιά
στις 11,40......Καλημέρα σε όλους !!!
Άντε με το καλό ρε γεροξεκουτη!!Την καλημέρα μου σε όλους.
Μετα απο 38 χρονια και παντα την ιδια ώρα ,σήμερα έκανα το πιο απολαυστικό ταξίδι στο κηφισό, αφού ηταν και το τελευταίο .
Αλλαζουμε σελιδα.
Την καλημέρα μου σε όλους.
Μετα απο 38 χρονια και παντα την ιδια ώρα ,σήμερα έκανα το πιο απολαυστικό ταξίδι στο κηφισό, αφού ηταν και το τελευταίο .
Αλλαζουμε σελιδα.
Εύχομαι ότι καλύτερο.Την καλημέρα μου σε όλους.
Αλλαζουμε σελιδα.
Με το καλό Δημήτρη!Την καλημέρα μου σε όλους.
Αλλαζουμε σελιδα.
Με το καλο φιλε μουΤην καλημέρα μου σε όλους.
Αλλαζουμε σελιδα.
Η ξεκούραση έρχεται με το θανατο. Τώρα είναι ώρα για κούραση μεχρι τελικής πτώσηςΜε το καλο φιλε μου
Υγεια να χεις να ξεκουραστεις κανοντας αυτο που αγαπας
Οτιδηποτε κανουμε που μας γεμιζει ειναι ξεκουραση, δεν πα να μας βγαινει ο κωλος για να γινειΗ ξεκούραση έρχεται με το θανατο. Τώρα είναι ώρα για κούραση μεχρι τελικής πτώσης
Ότι καλύτερο σου εύχομαι Δημήτρη!! Με υγεία και χαρές σε ότι κανείς από εδώ και πέρα!!!Την καλημέρα μου σε όλους.
Αλλαζουμε σελιδα.