Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Aristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλημέρα Χρήστο...
Πως πάνε τα τρυγόνια στην μάνα Πρέβεζα;;
Μέχρι στιγμής είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, είχαμε αρκετά ντοπιαρικια αλλά σε συνδυασμό με τον καιρό που έκανε 2 μέρες, βλέπουμε και πουλιά περασματιαρικα, γενικά 2 μέρες έχει χορτάσει το μάτι να βλέπουμε τρυγονακια!!!!!

Post in thread 'Πατέντες' https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Πατέντες.2206/post-1011394

@ΓΙΑΝΝΗΣ.
Να περιλαβεις τα κορακοειδη!
Θα χορτάσεις τουφεκιδι και καλό θα κάνεις!
Τι δεν έχει είπες?

😢

Ρε δεν έχει ούτε κοράκια!!!
Έχει ξεραθεί ο τόπος,μπαΐρι λέμε!!!
Έχουν κοντά ένα μήνα που φύγανε πάνω απο τα 3/4 των χελιδονιών, δε πετάει ούτε καρακάξα χωρίς σοβαρό λογο!
Δε κάνω πλάκα....

https://www.pronews.gr/elliniki-pol...se-skafos-tsifteteli-santouits-me-dyo-andres/

Γεια σας κυνηγαράδες,άιντε όλα τέλεια στο Ελλαδιστάν!.sarcastic.
Βρε γιατρέ μου, μην τα παίρνει όλα η μπάλα. Αντί να δίνουμε συγχαρητήρια στον συντάκτη για την "σοβαρη" δημοσιογραφία, κρίνουμε την άλλη που χόρευε τσιφτετέλι επάνω σε ένα σκάφος? :)

Καλησπέρα,

Το πρωινό το έφαγα τρίβοντας και βάφοντας κάγκελα και μια σιδερένια σκάλα.

Το απόγευμα μας πρόλαβε η βροχουλα και δεν έχει εξόρμηση.

Αύριο με την δροσιά.

Δρόσισε όμως καλά το πρωί.

Καθάρισαν κάπως οι δρόμοι από την σκόνη.

Το μεγάλο τώρα μαζεύει και έρχεται….

Ελπίζουμε ο Σεπτέμβρης μόνο να μην είναι σαν τον περσινό….
Αμα κανει τετοια τσαλίμια ο σεπτέμβρης πανελλαδικος, θα παιζουμε μπαλιτσα ως τελοι σεπτεμβρη άνετα κατα τοπους,διοτι τα πουλια θα μετακινουνται μπρος πισω, πριν ταξιδεψουν....κοινως θα ανακατεύονται συνεχως....

Αμα κανει τετοια τσαλίμια ο σεπτέμβρης πανελλαδικος, θα παιζουμε μπαλιτσα ως τελοι σεπτεμβρη άνετα κατα τοπους,διοτι τα πουλια θα μετακινουνται μπρος πισω, πριν ταξιδεψουν....κοινως θα ανακατεύονται συνεχως....
Εμείς εδώ έχουμε πολύ κακές αναμνήσεις από το περσινό Σεπτέμβρη.. Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια και φέτος…

Καλησπέρα σε όλους !! Σκοπευτήριο σήμερα πάλι, 15 μέρες από την προηγούμενη φορά ... Απίθανη μέρα. Κατ' αρχήν ο καφετζής πρώτη φορά που μου πέτυχε το φραπέ όπως τον θέλω ... ;) Μετά παίξαμε δύο πούλες με ένα φίλο και δύο ακόμα παιδιά. Είχε ένα ελαφρύ αεράκι που μετρίαζε τη ζέστη, αλλά χωρίς να επηρεάζει πολύ τις πορείες των πιάτων. Βρέθηκα σε πολύ καλή μέρα ... Τα Lambro Series Two 24gr #9,5 με Brain BL & MR έδωσαν ρέστα! (κυρίως το BL αφού σχεδόν όλες ήταν μονοτουφεκιές). Τέλεια !!!

Βρε γιατρέ μου, μην τα παίρνει όλα η μπάλα. Αντί να δίνουμε συγχαρητήρια στον συντάκτη για την "σοβαρη" δημοσιογραφία, κρίνουμε την άλλη που χόρευε τσιφτετέλι επάνω σε ένα σκάφος? :)
Το ότι χόρευε φίλε μου δεν είναι κακό.ΑΝ όμως ισχύει ότι χόρευε ΛΙΓΟ μετά από το ξέσπασμα της κόλασης φωτιάς στην Αττική,ε τότε η υπουργάρα είναι,που λέει ο λόγος,για χαστούκια! .hair.

Status
Not open for further replies.
Back