Καλησπέρα σε όλους!!!
Και σε εμένα... Κάθε φορά που τα χρησιμοποιώ με αγριοκοιταζει η γυναίκα.....βρομάει το σαλόνι λέει...Τι λες τι λέω...αυτό είναι το καλύτερο άρωμα χώρου...Καλησπέρα παλικάρια. Με περιμένει ένα δύσκολο 2ήμερο με την δουλειά οπότε σήμερα το απόγευμα μόλις τελείωσα έπιασα και ετοίμασα τα κυνηγετικά για να είμαι έτοιμος για το ΣΚ. Αυτή η μυρωδιά του λαδιού του όπλου μου φέρνει τρομερές αναμνήσεις!
Πάρε αυτόν τον αφρό ρε δε θυμάμαι ποιος είναι μυρίζει αφρόλουτροΚαι σε εμένα... Κάθε φορά που τα χρησιμοποιώ με αγριοκοιταζει η γυναίκα.....βρομάει το σαλόνι λέει...Τι λες τι λέω...αυτό είναι το καλύτερο άρωμα χώρου...
Έχω.. Η χειρότερη αγορά που έκανα....Πάρε αυτόν τον αφρό ρε δε θυμάμαι ποιος είναι μυρίζει αφρόλουτρο
Ήταν πέρσι πρόπερσι δε θυμάμαιΈχω.. Η χειρότερη αγορά που έκανα....
Φυσίγγια big babol!!!Ήταν πέρσι πρόπερσι δε θυμάμαι
Πάμε πρωί κυνήγι λαγού φθάνουμε δένουμε όπλα κάτι με μυριζε
Ποιος αρωματίστηκε πρωί πρωί ρε λέω
Μου λέει ο δάσκαλος καθάρισα την γριά 302 με ένα αφρό και μύριζε σαν τσιχλόφουσκα
Του λέω μόνο μη κανεις μπαμ και βγάζεις φούσκες πρόσεχε
Μπα είχαμε επιτυχία πήρε τον λαγο στην λήξει τις περιόδου και πήραμε και ένα γουρουνιΦυσίγγια big babol!!!
Αν είναι έτσι πριν βγω για κυνήγι θα κάνω μπάνιο το όπλο με AXEΜπα είχαμε επιτυχία πήρε τον λαγο στην λήξει τις περιόδου και πήραμε και ένα γουρουνι
Κανόνισε να πας για γουρουνι και να μοσχοβολάςΑν είναι έτσι πριν βγω για κυνήγι θα κάνω μπάνιο το όπλο με AXE
Να πλακώσουν καμία δεκαριά χοντροσκροφες να ψάχνεις δέντρο να σκαρφαλωσεις χαχαχαΚανόνισε να πας για γουρουνι και να μοσχοβολάς
Να ξέρεις πάντως επειδή μάλλον αναφέρεσαι στο g96 είναι απ' τα καλύτερα λάδια που μπορείς να προστατέψεις τ όπλο σου αλλά επειδή τσούζει το χρησ με μετροΉταν πέρσι πρόπερσι δε θυμάμαι
Πάμε πρωί κυνήγι λαγού φθάνουμε δένουμε όπλα κάτι με μυριζε
Ποιος αρωματίστηκε πρωί πρωί ρε λέω
Μου λέει ο δάσκαλος καθάρισα την γριά 302 με ένα αφρό και μύριζε σαν τσιχλόφουσκα
Του λέω μόνο μη κανεις μπαμ και βγάζεις φούσκες πρόσεχε
Δε ξέρω πιο ήταν φίλεΝα ξέρεις πάντως επειδή μάλλον αναφέρεσαι στο g96 είναι απ' τα καλύτερα λάδια που μπορείς να προστατέψεις τ όπλο σου αλλά επειδή τσούζει το χρησ με μετρο
Το g96 το έχω και εγώ αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχει μυρίζει τσιχοφουσκα. Ο αφρός ναι έχει μια περίεργη μυρωδιάΝα ξέρεις πάντως επειδή μάλλον αναφέρεσαι στο g96 είναι απ' τα καλύτερα λάδια που μπορείς να προστατέψεις τ όπλο σου αλλά επειδή τσούζει το χρησ με μετρο
ΕυχαριστώΜόνο αυτό έχει μυρωδιά τσιχλοφουσκας