Κυνηγετική Γωνιά Αρχείο

• Thread starter Thread starter Aristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παλικάρια. Με περιμένει ένα δύσκολο 2ήμερο με την δουλειά οπότε σήμερα το απόγευμα μόλις τελείωσα έπιασα και ετοίμασα τα κυνηγετικά για να είμαι έτοιμος για το ΣΚ. Αυτή η μυρωδιά του λαδιού του όπλου μου φέρνει τρομερές αναμνήσεις!

Καλησπέρα παλικάρια. Με περιμένει ένα δύσκολο 2ήμερο με την δουλειά οπότε σήμερα το απόγευμα μόλις τελείωσα έπιασα και ετοίμασα τα κυνηγετικά για να είμαι έτοιμος για το ΣΚ. Αυτή η μυρωδιά του λαδιού του όπλου μου φέρνει τρομερές αναμνήσεις!
Και σε εμένα... Κάθε φορά που τα χρησιμοποιώ με αγριοκοιταζει η γυναίκα.....βρομάει το σαλόνι λέει...Τι λες τι λέω...αυτό είναι το καλύτερο άρωμα χώρου...

Και σε εμένα... Κάθε φορά που τα χρησιμοποιώ με αγριοκοιταζει η γυναίκα.....βρομάει το σαλόνι λέει...Τι λες τι λέω...αυτό είναι το καλύτερο άρωμα χώρου...
Πάρε αυτόν τον αφρό ρε δε θυμάμαι ποιος είναι μυρίζει αφρόλουτρο

Έχω.. Η χειρότερη αγορά που έκανα....
Ήταν πέρσι πρόπερσι δε θυμάμαι
Πάμε πρωί κυνήγι λαγού φθάνουμε δένουμε όπλα κάτι με μυριζε
Ποιος αρωματίστηκε πρωί πρωί ρε λέω
Μου λέει ο δάσκαλος καθάρισα την γριά 302 με ένα αφρό και μύριζε σαν τσιχλόφουσκα
Του λέω μόνο μη κανεις μπαμ και βγάζεις φούσκες πρόσεχε

Μου λέει ο δάσκαλος καθάρισα την γριά 302 με ένα αφρό και μύριζε σαν τσιχλόφουσκα
Φυσίγγια big babol!!! 😂

Να ξέρεις πάντως επειδή μάλλον αναφέρεσαι στο g96 είναι απ' τα καλύτερα λάδια που μπορείς να προστατέψεις τ όπλο σου αλλά επειδή τσούζει το χρησ με μετρο

Να ξέρεις πάντως επειδή μάλλον αναφέρεσαι στο g96 είναι απ' τα καλύτερα λάδια που μπορείς να προστατέψεις τ όπλο σου αλλά επειδή τσούζει το χρησ με μετρο
Δε ξέρω πιο ήταν φίλε
Αλλά μιας και το ανάφερες θα το δοκιμάσω

Το g96 το έχω και εγώ αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχει μυρίζει τσιχοφουσκα. Ο αφρός ναι έχει μια περίεργη μυρωδιά

Status
Not open for further replies.
Back