Κυνηγετική Γωνιά

Καλησπερίζω την παρέα.
Ωρα για τζάκι και χαλάρωση μετά το ολοήμερο και τα 17χλμ.
Τώρα χτύπησα και μια ομελέτα με τα μανιτάρια που μαζεψα, τάισα και τον φιλο μου που άραξε στον καναπέ μπρος στο τζάκι και τα λέμε :rolleyes:

Καλησπέρα σε όλους....με πήρε ο πεθερός σήμερα τηλ..με λέει έχω έναν παππού φίλο έχει κάτι... σφαίρες.....δεν της θέλει έλα παρτες τα παράτησε αυτός....τον λέω πες τον να της πάει στην αστυνομία να της παραδώσει......κ με έστειλε φώτο...να της πάρω η λέτε να είναι τσουφιες......έχει κ χάρτινες
IMG-bd2ea5c90290fa968d6f43208a8cd855-V.jpgIMG-bc1090c9c182d7806fbf391af7ffa732-V.jpg

Καλησπέρα σε όλους....με πήρε ο πεθερός σήμερα τηλ..με λέει έχω έναν παππού φίλο έχει κάτι... σφαίρες.....δεν της θέλει έλα παρτες τα παράτησε αυτός....τον λέω πες τον να της πάει στην αστυνομία να της παραδώσει......κ με έστειλε φώτο...να της πάρω η λέτε να είναι τσουφιες......έχει κ χάρτινες
View attachment 93933View attachment 93934
Παρτες(τις ''σφαιρες'') και τις βλεπεις, αν δεν εχουν φαει υγρασια, λογικα καλες θα ειναι. Αλλιως κρατησε τες για συλλογη.

View attachment 93933View attachment 93934
παρτα χθες

Back