Υπομονή.Καλησπέρα με ωραία βροχούλα ποτιστική!
Πάει το καρτεράκι.
Υπομονή.Καλησπέρα με ωραία βροχούλα ποτιστική!
Πάει το καρτεράκι.
Πάντα!Υπομονή.
Παρτες(τις ''σφαιρες'') και τις βλεπεις, αν δεν εχουν φαει υγρασια, λογικα καλες θα ειναι. Αλλιως κρατησε τες για συλλογη.Καλησπέρα σε όλους....με πήρε ο πεθερός σήμερα τηλ..με λέει έχω έναν παππού φίλο έχει κάτι... σφαίρες.....δεν της θέλει έλα παρτες τα παράτησε αυτός....τον λέω πες τον να της πάει στην αστυνομία να της παραδώσει......κ με έστειλε φώτο...να της πάρω η λέτε να είναι τσουφιες......έχει κ χάρτινες
View attachment 93933View attachment 93934
παρτα χθεςΚαλησπέρα σε όλους....με πήρε ο πεθερός σήμερα τηλ..με λέει έχω έναν παππού φίλο έχει κάτι... σφαίρες.....δεν της θέλει έλα παρτες τα παράτησε αυτός....τον λέω πες τον να της πάει στην αστυνομία να της παραδώσει......κ με έστειλε φώτο...να της πάρω η λέτε να είναι τσουφιες......έχει κ χάρτινες
View attachment 93933View attachment 93934
Αφού σήμερα του πήρε τηλ χθες να τα πάρειπαρτα χθες
Παρτες και πήγαινε για φάσσα αύριο.να της πάρω η λέτε να είναι τσουφιες......έχει κ χάρτινες
Μην κάνεις τον κουτό, δεν σου πάει...Αφού σήμερα του πήρε τηλ χθες να τα πάρει
Αστονε μωρε, απγκουζανη εινι τι πιριμενς....Μην κάνεις τον κουτό, δεν σου πάει...
12 Δεκεμβρη δεν θα κοιμηθεις εσυ, μην ξεχνιομαστε...!!Αστονε μωρε, απγκουζανη εινι τι πιριμενς....
''Γεροντα'' μιλας με γριφους!!!!!12 Δεκεμβρη δεν θα κοιμηθεις εσυ, μην ξεχνιομαστε...!!
Άι ρε γκαραγκουνΑστονε μωρε, απγκουζανη εινι τι πιριμενς....
Έχουμε έξοδο?12 Δεκεμβρη δεν θα κοιμηθεις εσυ, μην ξεχνιομαστε...!!
Πειραια, ξερει ο Γιωργος.Έχουμε έξοδο?
Πειραια, ξερει ο Γιωργος.
Εγω παντως θα δουλευω, το απογευμα κατι μπορει να γινει.....Πειραια, ξερει ο Γιωργος.