Πολύχρονος , υγεία και ότι άλλο επιθυμείςΚαλησπέρα
Ευχαριστώ πολύ ΓιώργοΠολύχρονος , υγεία και ότι άλλο επιθυμείς
Ετοιμάζομαι να ανέβω Ιωάννινα την Παρασκευή ... ελπίζω ο δρόμος να υπάρχει και να μην θέλω βάρκα !!!Καλησπέρα σε ολη την παρεα.
Πριν λίγο επέστρεψα από άρτα που είχα κατέβει να πάρω κάποια δέματα . Ο δρόμος με πολλά προβλήματα με κατολισθήσεις και με πέτρες .
Σε κάποιο σημείο ήμουνα πραγματικά τυχερός απλά γιατί πήγαινα προσεκτικά και πρόλαβα τα χειρότερα Μια τεράστια πέτρα κατρακύλησε μπροστά μου.
Η βροχή συνεχίζει χωρίς σταματημό .
keyboard error laptop asus
Παρασκευή καλά θα έρθεις ,αλλά για το ΣΚ δεν σου εγγυώμαι τίποταΕτοιμάζομαι να ανέβω Ιωάννινα την Παρασκευή ... ελπίζω ο δρόμος να υπάρχει και να μην θέλω βάρκα !!!
Πολύχρονος Χαρούλη και με πολλές καργιόλεςΚαλησπέρα
Ευχαριστώ πολύ ΔημητρηΠολύχρονος Χαρούλη και με πολλές καργιόλες
Αυτές απο Ιανουάριο τώρα και αν ζορίσει καλά ο καιρόςΕυχαριστώ πολύ Δημητρη
Αστες αυτές μας έβγαλαν τα συκώτια
Ναι το έχω δει, αλλά ανεβαίνουμε να δούμε την κόρη μας !!!Παρασκευή καλά θα έρθεις ,αλλά για το ΣΚ δεν σου εγγυώμαι τίποτα
Απο Δευτέρα βλέπω κατι χιονοπτώσεις .Ναι το έχω δει, αλλά ανεβαίνουμε να δούμε την κόρη μας !!!
Τουφέκια και σκύλο θα πάρω μαζί , αλλά ξέρω πως μάλλον δεν θα δοθεί ευκαιρία για σοβαρό κυνήγι ...
Έχω 4-5 μέρες χρόνο και θέλω ή στο ανέβασμα ή στο κατέβασμα να περάσω και από το χωριό του Outlander να δω φίλους ...Απο Δευτέρα βλέπω κατι χιονοπτώσεις .
Οτι προλάβω κι εγω και τέλος της άλλης μάλλον θα κατέβω στα χειμαδιά για λίγο
Oταν λες χωριό εννοείς το χωριο ή το μεγάλο χωριό την Αρτα ;Έχω 4-5 μέρες χρόνο και θέλω ή στο ανέβασμα ή στο κατέβασμα να περάσω και από το χωριό του Outlander να δω φίλους ...
ΝαιOταν λες χωριό εννοείς το χωριο ή το μεγάλο χωριό την Αρτα ;