Ναι όντως.Θα βγω να βρω κανένα ωραίο δέντρο να κρεμαστω.Τωρα που έχουμε χρόνο κοιτάμε τα ταβάνια!Καλημέρα .
Ωραια μερα χειμωνιατικη ,για βόλτα πάσης φύσεως.
Ναι όντως.Θα βγω να βρω κανένα ωραίο δέντρο να κρεμαστω.Τωρα που έχουμε χρόνο κοιτάμε τα ταβάνια!Καλημέρα .
Ωραια μερα χειμωνιατικη ,για βόλτα πάσης φύσεως.
Να σουνα τώρα εκει που το κατοστάρι και να ντουφεκας κι αυτες να σπάνε και να γυρνάνε γυρω γύρω και να ξανάρχονται.Ναι όντως.Θα βγω να βρω κανένα ωραίο δέντρο να κρεμαστω.Τωρα που έχουμε χρόνο κοιτάμε τα ταβάνια!
Πάλι καλά που δεν είπες να πέφτουν και στουπί με 24γρ...Να σουνα τώρα εκει που το κατοστάρι και να ντουφεκας κι αυτες να σπάνε και να γυρνάνε γυρω γύρω και να ξανάρχονται.
Ωραία χρονια!
Με 24 Lambro πεφτουν σαν πατσαβούρεςΠάλι καλά που δεν είπες να πέφτουν και στουπί με 24γρ...
Εγω την Τεταρτη που το ειδα , νόμισα οτι κέρδισα στη φορομαλακία η αλλιως φορολοταρία .Μόλις πήρα μήνυμα ,χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα κλπ απο την ΑΑΔΕ, ήμουν καλός πελάτης το 2024 φαίνεται.
Το ίδιο νόμισα κι εγώ τρομαρα μουΕγω την Τεταρτη που το ειδα , νόμισα οτι κέρδισα στη φορομαλακία η αλλιως φορολοταρία .
Στα επικοινωνιακά εχουν γίνει γάτοι με πέταλα.
Το temu δεν σου έστειλε?Μόλις πήρα μήνυμα ,χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα κλπ απο την ΑΑΔΕ, ήμουν καλός πελάτης το 2024 φαίνεται.
Κι εγώ περιμένω να ξημερώσει αυτή η μέραΕν τω μεταξύ πλήρωσα τα τέλη και έβαλα να μου στείλουν mail για την πληρωμή.
Ακόμα περιμένω από τις 20/12.
Κι εμένα με θυμήθηκαν τα γλυκούλια μου! Δηλαδή δεν στέλνουν σε όλους;Μόλις πήρα μήνυμα ,χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα κλπ απο την ΑΑΔΕ, ήμουν καλός πελάτης το 2024 φαίνεται.
Kαι σε μένα έστειλαν.Υποθέτω ότι στέλνουν σε όλους αλλά δεν είμαι και σίγουρος...Κι εμένα με θυμήθηκαν τα γλυκούλια μου! Δηλαδή δεν στέλνουν σε όλους;