Καλησπέρα παιδιά
Εννοεί τον μάγκα με την καλή έννοια αλήτηΚαλησπέρα σας
Χρήστο ξέρεις τι ήταν οι μόρτες ;
Γεια σου Χάρη, ναι τους νεκροθάφτες λέγανε μόρτες ...Εννοεί τον μάγκα με την καλή έννοια αλήτη
Και όχι τον νεκροθάφτη πιστεύω ε
Εγώ ξέρω μόνο το άσμα που έλεγε ο ΣτρατοςΓεια σου Χάρη, ναι τους νεκροθάφτες λέγανε μόρτες ...
Οι μάγκες ξέρεις τι ήταν ;
Ηταν, τους πατησε το τραινο......Γεια σου Χάρη, ναι τους νεκροθάφτες λέγανε μόρτες ...
Όχι ρεΗταν, τους πατησε το τραινο......
Τί, τη σκαπουλαρισε κανενας????Όχι ρε
Για εσένα πάει η δεύτερη έννοια!Εννοεί τον μάγκα με την καλή έννοια αλήτη
Γεια σου καθηγητά Γιώργο!Γεια σου Χάρη, ναι τους νεκροθάφτες λέγανε μόρτες ...
Βικιπαίδεια είσαι, δεν παίζεσαι λέμε!Μάγκας θα πει κιμπάρης
Μάγκας θα πει σωστός
Φιλότιμος ωραίος και όχι (πρόστυχος)
Ομάδα ατόμων τύπου μαφίας λεγόταν μάγκα και τα άτομα που την αποτελούσαν επειδή γνώριζαν ότι θα έχουν υποστήριξη από τους υπόλοιπους της ομάδας είχαν το θράσος να κάνουν διάφορους τσαμπουκάδες ... έλεγαν λοιπόν όσοι μασάγανε " αυτός είναι μάγκας" δηλαδή ανήκει στην μάγκα.Εγώ ξέρω μόνο το άσμα που έλεγε ο Στρατος
Ποιος το είπε για τους μάγκες πως χαθήκανε
Όπως κατάλαβες είναι λάθος αυτό που νομίζει η κοινή γνώμη ...Μάγκας θα πει κιμπάρης
Μάγκας θα πει σωστός
Φιλότιμος ωραίος και όχι (πρόστυχος)
Μη μπερδεύεις την βούρτσα με την τσαπουΓια εσένα πάει η δεύτερη έννοια!
Εννοεί τον μάγκα με την καλή έννοια αλήτη
Μία για νεκροθάφτες, μία πως χαθήκανε....Εγώ ξέρω μόνο το άσμα που έλεγε ο Στρατος
Ποιος το είπε για τους μάγκες πως χαθήκανε
Και γραφτήκανε τόσα ωραία τραγούδια για τον μάγκαΟμάδα ατόμων τύπου μαφίας λεγόταν μάγκα και τα άτομα που την αποτελούσαν επειδή γνώριζαν ότι θα έχουν υποστήριξη από τους υπόλοιπους της ομάδας είχαν το θράσος να κάνουν διάφορους τσαμπουκάδες ... έλεγαν λοιπόν όσοι μασάγανε " αυτός είναι μάγκας" δηλαδή ανήκει στην μάγκα.
Υπήρχαν όμως και κάποιοι που δεν μασάγανε σε μαγκιές ... και στην προειδοποίηση ότι αυτός είναι μάγκας, γνωρίζοντας πως είναι συνήθως θρασύδειλος λέγανε αυτός είναι κουρ@δόμαγκας !!!
Όπως κατάλαβες είναι λάθος αυτό που νομίζει η κοινή γνώμη ...
Μόρτο = τέζα = θάνατος !Μία για νεκροθάφτες, μία πως χαθήκανε....
Δεν μας τα λέτε καλά.