Τότε να μου λείπει. Ηδη έχω αλλάξει μία φορά μετά τον καταρράκτη.Δάσκαλε άμα πάρεις φιάλη εκεί θα αλλάξεις κυρίαρχο μάτι.
Αλλά δεν βαριέσαι! Ρίχνω με ένα μάτι κλειστό.
Τότε να μου λείπει. Ηδη έχω αλλάξει μία φορά μετά τον καταρράκτη.Δάσκαλε άμα πάρεις φιάλη εκεί θα αλλάξεις κυρίαρχο μάτι.
Ωραια ηταν αλλα είχα απορία πως μπορεσες να χωνεψειςΚαλησπέρα σε όλους!
Χθες στο στέκι μας στην Κυψέλη απολαύσαμε φάσσες κοκκινιστές, λαδορίγανη και κεφτεδάκια! Μπόλικο κρασί και φυσικά καλή παρέα! Φαίνεται και καλός φασσόκαιρος το ΣΚ, για να δούμε...
Η ιδέα για την πίτα, πολύ καλή!
Έκανα και τέλειο ύπνο με τόσο κρασάκι!! Χώνεψα μια χαρούλα!Ωραια ηταν αλλα είχα απορία πως μπορεσες να χωνεψεις
Ωραίος !Καλησπέρα σε όλους!
Χθες στο στέκι μας στην Κυψέλη απολαύσαμε φάσσες κοκκινιστές, λαδορίγανη και κεφτεδάκια! Μπόλικο κρασί και φυσικά καλή παρέα! Φαίνεται και καλός φασσόκαιρος το ΣΚ, για να δούμε...
Ποιο είναι το στέκι σας στη Κυψέλη;;Καλησπέρα σε όλους!
"5λεπτο" λέγεται, Δάφνιδος 33 και μας μαγειρεύει πολύ ωραία τα θηράματά μας. Οικονομικότατο επίσης.Ποιο είναι το στέκι σας στη Κυψέλη;;
Είμαστε Κυψελιωτες κύριε Λεωνίδα;"5λεπτο" λέγεται, Δάφνιδος 33 και μας μαγειρεύει πολύ ωραία τα θηράματά μας. Οικονομικότατο επίσης.
Γιώργο,για βασιλόπιτα λέει ο Γιώργος! Όχι για πιτόγυρο ...Τουλάχιστον ας το προσπαθήσουμε. Είναι πιστεύω μία ευκαιρία να βρεθούμε στον φυσικό μας χώρο.
Μπραβο σας Παντα τετοια .Το θυραμα πρεπει να το σεβομαστε και να το τιμαμαι με φιλους και αγαπημενα προσωπα .Και καλο κρασι .Μπραβο σας και παλι .Καλησπέρα σε όλους!