Αλό και στα μούτρα σου!Γειά σας παίδες
Αλό και στα μούτρα σου!Γειά σας παίδες
Καμία μήνυση. Αυτόφωρο και καλά περνάς άμα σε σταματήσει η αστυνομία και ζητήσει στοιχεία ακόμα και σε τυχαίο έλεγχο.Ειναι on-line τα στοιχεία των όπλων πια.Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν...
Σήμερα δεν ξεκίνησε καλά η μέρα...
Είμαι έτοιμος, σκυλιά, όπλα, φυσιγγια, και ξεκινάω..
Σταματάω να πάρω καφέ και όπως ανοίγω το πορτοφόλι να πληρώσω,πέφτει το πορτοφόλι, ανοίγει και όλα στο πάτωμα...
Όπως τα ξαναέβαλα μέσα τελευταία έβαλα την άδεια κατοχής...
Την κοιτάω και ψιλολυποθυμησα...
Έληξε 16/1/25......!!!!!!!
Πηρα τηλέφωνο την ασφάλεια και μου είπανε τι χαρτιά ζητάνε...
Ερώτηση εάν γνωρίζουμε...
Εχω μήνυση και αυτοφωρο ;;
Στην ασφάλεια από το τηλέφωνο τους είπα όνομα και ότι την ξέχασα τελείως...
Έβγαλα φωτοτυπία και ταυτότητας, έγχρωμες φωτογραφίες, και το παράβολο 6189 που είναι με πρόστιμο..
Το μόνο που έμεινε είναι το χαρτί του παθολόγο και του ψυχιάτρου...
Mήπως στην Ασφάλεια Χαλκίδας σε θεωρούν επικίνδυνο αναρχικό και ανατρεπτικό στοιχείο;
Πολυ φιλος μου ο Χρυσοχοιδης.Mήπως στην Ασφάλεια Χαλκίδας σε θεωρούν επικίνδυνο αναρχικό και ανατρεπτικό στοιχείο;
Επίσης μου είπε ότι το όπλο θα κατασχεθει έως την έκδοση της νέας άδειας
Συγνώμη να ρωτήσω κάτι...Επίσης μου είπε ότι το όπλο θα κατασχεθει έως την έκδοση της νέας άδειας
Δεν σημαινει απαραιτητα οτι τους αρεσει, ισως οτι συμφωνουν μαζι σου σε αυτο που εγραψες.Συγνώμη να ρωτήσω κάτι...
Στο ότι θα μου κατασχεσουν το όπλο και σε 2 αλλά ποστ, υπάρχουν κάποιοι φίλοι που πατάνε τον αντίχειρα like ότι τους αρέσει αυτό...!!!
Μήπως δεν καταλαβαίνω κάτι ;;
Καμια φορα βαριεσαι να αντιδρασεις και πατας λαικΣυγνώμη να ρωτήσω κάτι...
Στο ότι θα μου κατασχεσουν το όπλο και σε 2 αλλά ποστ, υπάρχουν κάποιοι φίλοι που πατάνε τον αντίχειρα like ότι τους αρέσει αυτό...!!!
Μήπως δεν καταλαβαίνω κάτι ;;
Πες τα ΓιωργοΔεν σημαινει απαραιτητα οτι τους αρεσει, ισως οτι συμφωνουν μαζι σου σε αυτο που εγραψες.