Και ομως, τα παιδια που ειναι στο τμημα οπλων της Χαλκιδας ειναι πολυ συνεργασιμα.Πρέπει να έπεσες σε μαλάκα.
Πρέπει να έπεσες σε μαλάκα. Όταν μου είχε λήξει εμένα πριν μερικά χρόνια δεν μου κράτησαν το όπλο.
Τεσπα, μόνο με δανεικό τώρα μέχρι τη λήξη...
Κυριάκο και Γιάννη, άλλο τι ίσχυε πριν "μερικά χρόνια", και άλλο τι ισχύει τον τελευταίο χρόνο. Πριν μερικά χρόνια κι εγώ είχα αφήσει όπλο με ληγμένη άδεια, επίτηδες, για να το ανανεώσω μαζί με άλλο όπλο που έληγε μετά από ένα χρόνο, εν γνώσει μου ότι θα πληρώσω το πρόστιμο των 10€. Και μάλιστα το έκανα 2 φορές, το 2016 και το 2018.Τάσο...τι κατάλαβα εγώ.. αν μέσα σε δύο χρόνια από την λήξη...προσελθεις μόνος σου δεν έχεις ποινική ευθύνη...αν στο διάστημα αυτό τις διετίας ελεχθεις.. έχεις ποινική ευθύνη...
Κακώς σου κράτησαν το όπλο...και την άδεια μέχρι να ανανεωθεί ...
Θέλουμε αλλά 30 χρόνια για να μπούν όλα τα όπλα σε μία άδεια.Τώρα όμως και 1-2 χρόνια προφανώς έχουν άλλες εντολές.
Έτσι θα γίνει...Πρέπει να έπεσες σε μαλάκα. Όταν μου είχε λήξει εμένα πριν μερικά χρόνια δεν μου κράτησαν το όπλο.
Τεσπα, μόνο με δανεικό τώρα μέχρι τη λήξη...
Και χωρίς όπλο στο τσιχλοφασσοfire karter, ευπροσδεκτοςΑνταλλάσσω όπλο μέχρι τη λήξη της σεζόν με καρτέρι
Αυτό κατάλαβα και εγώ...Τάσο...τι κατάλαβα εγώ.. αν μέσα σε δύο χρόνια από την λήξη...προσελθεις μόνος σου δεν έχεις ποινική ευθύνη...αν στο διάστημα αυτό τις διετίας ελεχθεις.. έχεις ποινική ευθύνη...
Κακώς σου κράτησαν το όπλο...και την άδεια μέχρι να ανανεωθεί ...
Το franchiΤάσο τι όπλο σου κράτησαν?