Κυνηγετική Γωνιά

Πρέπει να έπεσες σε μαλάκα.
Και ομως, τα παιδια που ειναι στο τμημα οπλων της Χαλκιδας ειναι πολυ συνεργασιμα.
Απο τοτε που ανελαβαν εχει αλλαξει η κατασταση προς το καλυτερο σε σχεση με πριν.
Αν ο νομος λεει παρακρατηση του οπλου δεν φταινε αυτοι.

Πρέπει να έπεσες σε μαλάκα. Όταν μου είχε λήξει εμένα πριν μερικά χρόνια δεν μου κράτησαν το όπλο.
Τεσπα, μόνο με δανεικό τώρα μέχρι τη λήξη...
Τάσο...τι κατάλαβα εγώ.. αν μέσα σε δύο χρόνια από την λήξη...προσελθεις μόνος σου δεν έχεις ποινική ευθύνη...αν στο διάστημα αυτό τις διετίας ελεχθεις.. έχεις ποινική ευθύνη...
Κακώς σου κράτησαν το όπλο...και την άδεια μέχρι να ανανεωθεί ...
Κυριάκο και Γιάννη, άλλο τι ίσχυε πριν "μερικά χρόνια", και άλλο τι ισχύει τον τελευταίο χρόνο. Πριν μερικά χρόνια κι εγώ είχα αφήσει όπλο με ληγμένη άδεια, επίτηδες, για να το ανανεώσω μαζί με άλλο όπλο που έληγε μετά από ένα χρόνο, εν γνώσει μου ότι θα πληρώσω το πρόστιμο των 10€. Και μάλιστα το έκανα 2 φορές, το 2016 και το 2018.
Τώρα όμως και 1-2 χρόνια προφανώς έχουν άλλες εντολές. Και από ότι έχω ακούσει, την έχουν πατήσει πολλοί εδώ κάτω με τις ληγμένες άδειες. Και κατασχέθηκαν όπλα, και μηνύσεις τους έκαναν. Ξέρω και από πολύ συγγενικό μου πρόσωπο, ότι τον ειδοποίησαν να το παραδώσει, και του έκαναν και δικογραφία, που δεν έχει εκδικαστεί ακόμη. Αυτός έχει σταματήσει το κυνήγι, οπότε πήγε και το παρέδωσε (ένα παλιό σ/π Baikal) και δεν ασχολήθηκε να ξαναβγάλει άδεια.

Τάσο...τι κατάλαβα εγώ.. αν μέσα σε δύο χρόνια από την λήξη...προσελθεις μόνος σου δεν έχεις ποινική ευθύνη...αν στο διάστημα αυτό τις διετίας ελεχθεις.. έχεις ποινική ευθύνη...
Κακώς σου κράτησαν το όπλο...και την άδεια μέχρι να ανανεωθεί ...
Αυτό κατάλαβα και εγώ...
Όμως δεν θέλω να δίνω δικαίωμα στο κάθε προβληματικό γιδοβοσκο που το παίζει εξουσία...
Ότι και να έπαθα, το έπαθα από την βλακεια μου να ξεχάσω την λήξη της άδειας κατοχής...
Βέβαια ΕΑΝ ήθελε το όργανο χτες αφού μου πέρασε ηλεκτρονικά όλα τα στοιχεία, μπορούσε να πατήσει ένα κουμπί και να μου εκτυπώσει επί τόπου την καινούργια άδεια....!!!!!!
Όλα είναι ηλεκτρονικά πια...
Δεν θέλουμε κύριοι να σας εξυπηρετήσουμε...
Είμαστε ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΔΗΜΌΣΙΟ... Κατά τα άλλα ΕΛΛΆΔΑ 2.Ο GOV και κλαπατσιμπανα...

Back