dim63 7 Φεβρουαρίου 2025 #4.762 Ω ρε φίλε τι άκουσα τώρα στο ραδιόφωνο Κατεβαίνει στη Σαντορίνη ο γκαντέμης. πΕρχονται τα τα εξάρια.
Hunter 302 7 Φεβρουαρίου 2025 #4.767 dim63 said: Χαιρετώ σας Αντε να φάω και μία μέρα σαν άνθρωπος μεσημριάτικα. Click to expand... Κάτσε ρε φίλε κι ακόμα είμαστε στη δουλειά και μας τρέχουν τα σάλια
dim63 said: Χαιρετώ σας Αντε να φάω και μία μέρα σαν άνθρωπος μεσημριάτικα. Click to expand... Κάτσε ρε φίλε κι ακόμα είμαστε στη δουλειά και μας τρέχουν τα σάλια
dim63 7 Φεβρουαρίου 2025 #4.768 Πολυ κρύο σήμερα μάγκες. Παρ οτι απ το πρωί δεν εχω σταματήσει απο δουλειές παρα μονο μονο για φαγητο ,εδω και 2 ώρες ξεπάγιασα.
Πολυ κρύο σήμερα μάγκες. Παρ οτι απ το πρωί δεν εχω σταματήσει απο δουλειές παρα μονο μονο για φαγητο ,εδω και 2 ώρες ξεπάγιασα.
OLD GUN 7 Φεβρουαρίου 2025 #4.775 dim63 said: Χαιρετώ σας Αντε να φάω και μία μέρα σαν άνθρωπος μεσημριάτικα. Click to expand... Σαλάτα πασα μου δεν θα φας;;;; τυρακι;;; μην μας πάθεις τίποτα. καλά σου πα πως ξέρεις να ζεις. Μπράβο ρε μητσαρα
dim63 said: Χαιρετώ σας Αντε να φάω και μία μέρα σαν άνθρωπος μεσημριάτικα. Click to expand... Σαλάτα πασα μου δεν θα φας;;;; τυρακι;;; μην μας πάθεις τίποτα. καλά σου πα πως ξέρεις να ζεις. Μπράβο ρε μητσαρα