Κυνηγετική Γωνιά

Λοιπόν μάγκες για τους συντοπίτες Χανιώτες αλλά και γενικώς έχετε το νου σας γιατί από τη προηγούμενη εβδομάδα τα παιδιά μοιράζουνε άπειρα 300αρια σε πρόστιμα όπως κι εχθές το απόγευμα αν δεν έχετε στο αυτοκίνητο πυροσβεστήρα τρίγωνο φαρμακείο και φωσφοριζε γιλέκο.προσεχετε

Λοιπόν μάγκες για τους συντοπίτες Χανιώτες αλλά και γενικώς έχετε το νου σας γιατί από τη προηγούμενη εβδομάδα τα παιδιά μοιράζουνε άπειρα 300αρια σε πρόστιμα όπως κι εχθές το απόγευμα αν δεν έχετε στο αυτοκίνητο πυροσβεστήρα τρίγωνο φαρμακείο και φωσφοριζε γιλέκο.προσεχετε
εξετίας της μαλακίας που έγινε με τους άλλους στο σουδιανό δρόμο τώρα θέλουν να γαμήσουν όλο το κόσμο για γελιότιτες ...
του αλουνού του πήραν πηνακίδες για 20 μέρες λογο οτι είχε φημέ τζαμια και όχι πολύ σκούρα ...

εξετίας της μαλακίας που έγινε με τους άλλους στο σουδιανό δρόμο τώρα θέλουν να γαμήσουν όλο το κόσμο για γελιότιτες ...
του αλουνού του πήραν πηνακίδες για 20 μέρες λογο οτι είχε φημέ τζαμια και όχι πολύ σκούρα ...
Και σ ένα συνάδελφο επειδή μιλούσε στο κινητό 2 μήνες αφαίρεση διπλώματος.επισης για τον φίλο Στέλιο πρόσεχε με το τσιγάρο όταν οδηγείς στα 1500 το πρόστιμο αν σε σταματησουν

Και σ ένα συνάδελφο επειδή μιλούσε στο κινητό 2 μήνες αφαίρεση διπλώματος
Καλά, σ' αυτούς/αυτές με το κινητό ... καλά τους κάνουν, και όχι μονο 2 ... και 6 μήνες λίγο τους είναι !!!
επισης για τον φίλο Στέλιο πρόσεχε με το τσιγάρο όταν οδηγείς στα 1500 το πρόστιμο αν σε σταματησουν
Δεν καπνίζω πια. Μόλις έκλεισα 2 χρόνια που δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα ...
Βέβαια το γύρισα στο IQOS ... αλλά όχι μέσα στο αυτοκίνητο ... :cool:

Δεν καπνίζω πια. Μόλις έκλεισα 2 χρόνια που δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα ...
Βέβαια το γύρισα στο IQOS ... αλλά όχι μέσα στο αυτοκίνητο ... :cool:
να τα προσέξεις αυτά τα γυρίσματα που κάνεις γιατί είσαι και σε μια ευέσθητη ηλικία

Και σ ένα συνάδελφο επειδή μιλούσε στο κινητό 2 μήνες αφαίρεση διπλώματος.επισης για τον φίλο Στέλιο πρόσεχε με το τσιγάρο όταν οδηγείς στα 1500 το πρόστιμο αν σε σταματησουν
Ναι και εμένα περισυ στις Καλύβες μου πήραν δίπλωμα και πινακίδες για κινητό...
Ευτυχώς ήταν ο Κυριάκος στο νησί, πήγα σπίτι του ήπιαμε καφέ τα είπαμε λίγο και μετά πήγαμε στην τροχαία στην Σούδα και τα πήρα όλα...
Τέλος πάντων θέλει προσοχή και όχι κινητό όταν οδηγατε...
Για εμενα δεν ισχύουν αυτά...

Back