Καλημέρα κυριοι
Εδώ είμαι αλλά πρώτα οι εκκρεμότητες της δουλειάς και μετά το σερφάρισμα στο HL ...καλημέρα...
κάτσε γιατί ο Στέλιος δεν έχει πάει ακόμα στη δουλειά ......
ρε κάμερες έχεις βάλει σπιτι μου;;;;Καλημέρα σε όλους !!!
Εδώ είμαι αλλά πρώτα οι εκκρεμότητες της δουλειάς και μετά το σερφάρισμα στο HL ...
Πήγες καθόλου για χοχλιούς ή δε σ' αφήσανε οι τσικουδιές ???Θέλω φέτος να μου φέρεις 2-3 κιλά
... Άντε γιατί όλο μοναχός σου τσι τρώεις
![]()
Φιλε ειναι καταδίκη για όποιον αναγκάζεται να κινείται καθημερινά παραπλεύρως του εξωτικού Κηφισού.Καλά πάει και σημερα....
Είσοδος όλ. χωριού μέχρι την έξοδο μεταμόρφωσης - μισή ώρα.
Εεε κατά το μεσημεράκι θα φτάσουμε στα πρακτορεία....View attachment 96678View attachment 96679
Σου σκασανε κανα 10χίλιαρο τιμής ένεκεν ;Κι έτσι φτάσαμε στα 30 χρόνια στη δουλειά και φαίνεται σα να ήταν χθες που ξεκίνησα.αντε να δούμε αν θα πάρουμε και σύνταξη με τους ανθρωποφαγους
Τίποτα οι σύμμαχοι.μια καρφίτσα μου δώσανε κι όξω απ' τη παραγκα.εστω ρε φίλε να μου δίνανε μια από εκείνες τις εξωτικές remington μπας και τη πούλαγα σε κανένα να έπαιρνα άλλη μια πενελι απ' αυτές που δε σκοτώνουνε ομωςΣου σκασανε κανα 10χίλιαρο τιμής ένεκεν ;![]()
Τη μαλακία την κάνει κάποιος μια φορά Από τη δεύτερη και μετά τα πράγματα σοβαρεύουν και χρήζουν ψυχιατρικής ανάλυσης .Τίποτα οι σύμμαχοι.μια καρφίτσα μου δώσανε κι όξω απ' τη παραγκα.εστω ρε φίλε να μου δίνανε μια από εκείνες τις εξωτικές remington μπας και τη πούλαγα σε κανένα να έπαιρνα άλλη μια πενελι απ' αυτές που δε σκοτώνουνε ομως
Πήγε Κοζανη η προθυπουργαρα μας
Για να δούμε τι θα περιμένουμε
Ο Θεός να βάλει το χέρι του
Τίποτα οι σύμμαχοι.μια καρφίτσα μου δώσανε κι όξω απ' τη παραγκα.εστω ρε φίλε να μου δίνανε μια από εκείνες τις εξωτικές remington μπας και τη πούλαγα σε κανένα να έπαιρνα άλλη μια πενελι απ' αυτές που δε σκοτώνουνε ομως
Να διευκρινίσω απλά ότι κάνω χιούμορ .Τη μαλακία την κάνει κάποιος μια φορά Από τη δεύτερη και μετά τα πράγματα σοβαρεύουν και χρήζουν ψυχιατρικής ανάλυσης .
![]()
Καλησπέρα Γιουρι.Καλησπέρα παικτες