Κυνηγετική Γωνιά

Καλημέρα σε όλους !!! .cofee.
καλημέρα...
κάτσε γιατί ο Στέλιος δεν έχει πάει ακόμα στη δουλειά ......
Εδώ είμαι αλλά πρώτα οι εκκρεμότητες της δουλειάς και μετά το σερφάρισμα στο HL ... ;)
Πήγες καθόλου για χοχλιούς ή δε σ' αφήσανε οι τσικουδιές ??? .yel. Θέλω φέτος να μου φέρεις 2-3 κιλά 🐌 ... Άντε γιατί όλο μοναχός σου τσι τρώεις 😋😁

Εδώ είμαι αλλά πρώτα οι εκκρεμότητες της δουλειάς και μετά το σερφάρισμα στο HL ... ;)
Πήγες καθόλου για χοχλιούς ή δε σ' αφήσανε οι τσικουδιές ??? .yel. Θέλω φέτος να μου φέρεις 2-3 κιλά 🐌 ... Άντε γιατί όλο μοναχός σου τσι τρώεις 😋😁
ρε κάμερες έχεις βάλει σπιτι μου;;;;
χθες πηγα και τώρα κουτουλάω..
αν και η βραδυά δεν ηταν καλη μαζεψα κοντα στα 8 κιλα ....

Καλά πάει και σημερα....
Είσοδος όλ. χωριού μέχρι την έξοδο μεταμόρφωσης - μισή ώρα.
Εεε κατά το μεσημεράκι θα φτάσουμε στα πρακτορεία....View attachment 96678View attachment 96679
Φιλε ειναι καταδίκη για όποιον αναγκάζεται να κινείται καθημερινά παραπλεύρως του εξωτικού Κηφισού.

Σου σκασανε κανα 10χίλιαρο τιμής ένεκεν ; :rolleyes:
Τίποτα οι σύμμαχοι.μια καρφίτσα μου δώσανε κι όξω απ' τη παραγκα.εστω ρε φίλε να μου δίνανε μια από εκείνες τις εξωτικές remington μπας και τη πούλαγα σε κανένα να έπαιρνα άλλη μια πενελι απ' αυτές που δε σκοτώνουνε ομως

Τίποτα οι σύμμαχοι.μια καρφίτσα μου δώσανε κι όξω απ' τη παραγκα.εστω ρε φίλε να μου δίνανε μια από εκείνες τις εξωτικές remington μπας και τη πούλαγα σε κανένα να έπαιρνα άλλη μια πενελι απ' αυτές που δε σκοτώνουνε ομως
Τη μαλακία την κάνει κάποιος μια φορά Από τη δεύτερη και μετά τα πράγματα σοβαρεύουν και χρήζουν ψυχιατρικής ανάλυσης .
.big smile.

FB_IMG_1743686838065.jpg

Τη μαλακία την κάνει κάποιος μια φορά Από τη δεύτερη και μετά τα πράγματα σοβαρεύουν και χρήζουν ψυχιατρικής ανάλυσης .
.big smile.
Να διευκρινίσω απλά ότι κάνω χιούμορ .
Ο Ευριπίδης το ξέρει πολύ καλά αλλα το διευκρινίζω για να μην το παρεξηγήσουν μερικοί.

Back