Στέλιο ξεκίνησες απάνω τις επισκέψεις η ακόμα?Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους !!!![]()
Στέλιο ξεκίνησες απάνω τις επισκέψεις η ακόμα?Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους !!!![]()
απο άυριο γιατι σήμερα δευτέρα δεν πείρε φανελάκι να αλάξει στη δουλειάΣτέλιο ξεκίνησες απάνω τις επισκέψεις η ακόμα?
Μια φορά πήγα, την προπερασμένη Τετάρτη νομίζω, για να κόψω κίνηση, δεν κρατούσα ούτε τουφέκι. Όπως το περίμενα, δεν ήταν κανείς, μόνο 3-4 παιδιά της ομάδας του skeet που έκαναν προπόνηση. Έκατσα εκεί με τον Παναγιώτη και τα χάζεψα για λίγο, κι έφυγα γιατί ούτε καφέ δεν είχα πάρει και το κυλικείο δεν είχε ανοίξει ακόμη. Δεν έχω ανανεώσει και τη σκοπευτική ταυτότητα, αλλά γι' αυτό πρέπει να πάω Δευτέρα, ίσως πάω σήμερα ... αν δε βαρεθώ. Αλλά δεν έχω και μεγάλη κάψα όπως παλιά ...Στέλιο ξεκίνησες απάνω τις επισκέψεις η ακόμα?
εφηγε ο κώστας και ήρθαν 2 άλοι να το δουλέψουν ..Μια φορά πήγα, την προπερασμένη Τετάρτη νομίζω, για να κόψω κίνηση, δεν κρατούσα ούτε τουφέκι. Όπως το περίμενα, δεν ήταν κανείς, μόνο 3-4 παιδιά της ομάδας του skeet που έκαναν προπόνηση. Έκατσα εκεί με τον Παναγιώτη και τα χάζεψα για λίγο, κι έφυγα γιατί ούτε καφέ δεν είχα πάρει και το κυλικείο δεν είχε ανοίξει ακόμη. Δεν έχω ανανεώσει και τη σκοπευτική ταυτότητα, αλλά γι' αυτό πρέπει να πάω Δευτέρα, ίσως πάω σήμερα ... αν δε βαρεθώ. Αλλά δεν έχω και μεγάλη κάψα όπως παλιά ...
Λάθος από την ταραχή μου:Γράφονται.https://www.newsbreak.gr/ellada/864...molaei-ta-skylia-tis-kai-katasparazoyn-gates/
Tι διεστραμμένη ψυχή δαίμονα έχει αυτή!!
Αν φυσικά ισχύουν όσα φράφονται...