Κυνηγετική Γωνιά

Καλησπέρα και καλή όρεξη σε όλους!😸Χρόνια πολλά σήμερα σε όλους τους οδοντιάτρους:11/4 η εορτή του ιερομάρτυρος αγίου Αντύπα της Περγάμου,''μεγάλου ιατρού των οδόντων'' της εποχής του και προστάτου ημών...Μεγάλη η χάρη του!

Οχι . Δεν μου κάνει εντύπωση καθόλου γιατί το χω δει το έργο πολλές φορές.
Απλά είναι δείγμα της μαλακίας που κουβαλάει τούτος ο λαός στον εγκέφαλο
Εγω θα ελεγα οτι ειμαστε και υπερβολικα τυχεροι μονο με αυτους τους θανατους που καταγραφονται καθε ημερα....
Οτι θελει ο καθενας ....το κανει, χωρις δευτερη σκεψη, μιλαω για το δρομο παντα...
Βιαστικος? Ριψοκινδυνος? Αδιαφορος? Ανικανος? Κινητο? Προβληματα?
Θεωρω οτι τιποτα δεν μπορει να δικαιολογησει αυτο που συμβαινει σημερα, εξαθλιωση πραγματικα!!!

Εγω θα ελεγα οτι ειμαστε και υπερβολικα τυχεροι μονο με αυτους τους θανατους που καταγραφονται καθε ημερα....
Οτι θελει ο καθενας ....το κανει, χωρις δευτερη σκεψη, μιλαω για το δρομο παντα...
Βιαστικος? Ριψοκινδυνος? Αδιαφορος? Ανικανος? Κινητο? Προβληματα?
Θεωρω οτι τιποτα δεν μπορει να δικαιολογησει αυτο που συμβαινει σημερα, εξαθλιωση πραγματικα!!!
Δεν υπάρχει έλεγχος,δεν υπαρχει παιδεία ,δεν υπάρχει φοβος ,δεν υπαρχει νόμος!
Τωρα όμως μενω ησυχοςΣταύροο.
Νεος ΚΟΚ και η τροχαία βγήκε απο το καβούκι της στα διόδια για ενημέρωση. :rolleyes: Κάτι σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή.

Δεν υπάρχει έλεγχος,δεν υπαρχει παιδεία ,δεν υπάρχει φοβος ,δεν υπαρχει νόμος!
Τωρα όμως μενω ησυχοςΣταύροο.
Νεος ΚΟΚ και η τροχαία βγήκε απο το καβούκι της στα διόδια για ενημέρωση. :rolleyes: Κάτι σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή.
Και μόνο που έχεις την υπουργάρα ΠΡΟΠΟ το Μιχάλη,θα είσαι αχάριστος αν δεν είσαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ! 😸 😁;)

Του το κάνεις ροτόντα του μαλάκα;;;
Tο χει παρατήσει από χθες το βράδυ παρκαρισμένο στη γωνία και μέχρι αυτή την ώρα το έχει παρατημένο έτσι.

View attachment 96805
Αφου δεν περναει ενα SCANIA R680 με μπαριέρα μπροστά.................απορώ, πως δεν το εχρι σηκωσει ακομη η τροχαία..

Back