Ξερεις τι εστι; Ή ετσι το λες;;;Μια ρουφηξια θα σου κάνε.
Γιατι αν δεν ξερεις και τιποτα δεν λες να ξες...
Ξερεις τι εστι; Ή ετσι το λες;;;Μια ρουφηξια θα σου κάνε.
Τι δεν φτανει το χερι σου σε ΚωστακηΜπαρμπα στρούμφ....χαλάλι σου που'σε στη Κυπρο κι εσυ κ δε φτανει το χέρι μου.....
Μπαρμπα στρούμφ....χαλάλι σου που'σε στη Κυπρο κι εσυ κ δε φτανει το χέρι μου.....Εισαι ο τυπος διπλα του που γιαλιζει το ματι του οπως του δρακουμελ οταν εβλεπε τα στουμφακια(σουβλακια)
Η αυτος που βγαζει την φωτο
Που θα μου πας, θα σε στριμωξω κι εσενα...χε χε.Γεια σας Μάγκες πουτσούλες!!!! Τον Δημήτρη τον γνώρισα έκθεση κυνηγεσία μαζί με τον αγαπητό @wingmaster ,εξαιρετικοί και οι δύο!!!
Τον πουτσουλογοριλινο @Kostas ContraDosi δεν τον έχω γνωρίσει μα θα το ήθελα πολύ, μιλάμε και στο messenger!!!
Μπράβο, πάντα τέτοια!!!
Χρόνια πολλά και από μένα Φίλιππε!!Κάθε χρόνο η γιορτή σου σηματοδοτεί τη νηστεία των Χριστουγέννων:15/11 αρχίζει η Σαρακοστή των Χριστουγέννων...Καλησπερα παλικαροι
Χρόνια πολλά. Πολύχρονος με υγεία.Καλησπερα παλικαροι
Χρήστο...να κανονίσεις να τον δεις...όταν είναι περίοδο με καρπούζια...Γεια σας Μάγκες πουτσούλες!!!! Τον Δημήτρη τον γνώρισα έκθεση κυνηγεσία μαζί με τον αγαπητό @wingmaster ,εξαιρετικοί και οι δύο!!!
Τον πουτσουλογοριλινο @Kostas ContraDosi δεν τον έχω γνωρίσει μα θα το ήθελα πολύ, μιλάμε και στο messenger!!!
Μπράβο, πάντα τέτοια!!!
Πολύχρονος Φίλιππα ότι αγαπάς με υγεία πάντα...Καλησπερα παλικαροι
Δεν ξέρεις να εκτιμήσεις Χρήστο...Κατι τετοια ελεγε και ο @Alex37 με το Μαρινάκι και μολις το δα κοντεψα να λακησω να το πω λαικα...
Θα κατηφορησεις Σάββατο που δίνει βροχές..να πάμε για βραστό...?Χαιρετώ σας
Γειά σου Φιλιππε πολύχρονος!Καλησπερα παλικαροι
Χρόνια πολλά και από μένα Φίλιππε!!Κάθε χρόνο η γιορτή σου σηματοδοτεί τη νηστεία των Χριστουγέννων:15/11 αρχίζει η Σαρακοστή των Χριστουγέννων...
@Φιλιππος χρόνια σου πολλα ρε μούτρο...γερος κ δυνατος.
Χρόνια πολλά. Πολύχρονος με υγεία.
Πολύχρονος Φίλιππα ότι αγαπάς με υγεία πάντα...
Σας ευχαριστω ολους λεβεντιες, να ειστε καλα. Ευχομαι κι εγω Υγεια και παντα χαμογεστοι.Γειά σου Φιλιππε πολύχρονος!
Πολύχρονος Φιλιππε! Υγεία και τύχη!
Πολυ καλησπερα σας......
Πολυχρονος Φιλ υγεια κ χαρα!!!!
Χρόνια πολλά με υγεία!!!!
Σας ευχαριστω πολυ παλικαροι. Υγεια και χαμογελο σε ολους. Καθε ευχη λεβεντιες.Καλησπέρα Φίλιππε και χρόνια σου πολλά με υγεία!
Χρονια πολλα ΦιλίππεΚαλησπερα παλικαροι
Χρόνια πολλά Φίλιππε με υγεία και ότι επιθυμείς !!!Καλησπερα παλικαροι