Κυνηγετική Γωνιά

Καλημέρα σε όλους !!! .cofee.

Απίστευτο: Σύγκρουση... πεζών στα Χανιά, στο νοσοκομείο μία γυναίκα :oops::rolleyes:

Μου θύμισε παρόμοιο περιστατικό πριν 50 σχεδόν χρόνια ... θα φανεί σαν ανέκδοτο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό:
Στο διπλανό μας χωριό, ένα παιδί ο Παντελής, 15-16 χρονών τότε, ολίγον "αγαθούλης" και ατσούμπαλος αλλά και αρκετά εύσωμος.
Ένα βράδυ είχε η τηλεόραση κάποιο αγώνα ποδοσφαίρου, τότε μόνο στο καφενείο είχαν τηλεόραση. Ο Παντελής από την πάνω γειτονιά που ήταν το σπίτι του, πήγαινε τρέχοντας στο καφενείο να δει τον αγώνα. Όπως έτρεχε μέσα στο σκοτάδι στο μονοπάτι ανάμεσα στις ελιές, έπεσε πάνω στο θείο του (αδερφό του πατέρα του) που γύριζε από το καφενείο στο σπίτι του !!! Με αποτέλεσμα ο γέρος να χτυπήσει άσχημα και να τον πάνε στο νοσοκομείο !!! Εκεί τον είδε ένας χωριανός, που ζούσε στα Χανιά, και τον ρώτησε:
Ίντα 'παθες μπάρμα, πώς εχτύπησες, έπεσες ??? Κι ο γέρος του λέει:
Όχι μπρε δεν έπεσα ... Το βούι του αδερφού μου με κουτούλησε ... .sarcastic.

Καλημέρα σε όλους !!! .cofee.

Απίστευτο: Σύγκρουση... πεζών στα Χανιά, στο νοσοκομείο μία γυναίκα :oops::rolleyes:

Μου θύμισε παρόμοιο περιστατικό πριν 50 σχεδόν χρόνια ... θα φανεί σαν ανέκδοτο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό:
Στο διπλανό μας χωριό, ένα παιδί ο Παντελής, 15-16 χρονών τότε, ολίγον "αγαθούλης" και ατσούμπαλος αλλά και αρκετά εύσωμος.
Ένα βράδυ είχε η τηλεόραση κάποιο αγώνα ποδοσφαίρου, τότε μόνο στο καφενείο είχαν τηλεόραση. Ο Παντελής από την πάνω γειτονιά που ήταν το σπίτι του, πήγαινε τρέχοντας στο καφενείο να δει τον αγώνα. Όπως έτρεχε μέσα στο σκοτάδι στο μονοπάτι ανάμεσα στις ελιές, έπεσε πάνω στο θείο του (αδερφό του πατέρα του) που γύριζε από το καφενείο στο σπίτι του !!! Με αποτέλεσμα ο γέρος να χτυπήσει άσχημα και να τον πάνε στο νοσοκομείο !!! Εκεί τον είδε ένας χωριανός, που ζούσε στα Χανιά, και τον ρώτησε:
Ίντα 'παθες μπάρμα, πώς εχτύπησες, έπεσες ??? Κι ο γέρος του λέει:
Όχι μπρε δεν έπεσα ... Το βούι του αδερφού μου με κουτούλησε ... .sarcastic.

θημάμαι ότα προτοπήγα στα περβόλια που μένω και ήμουν πιτσιρίκι είχα πάρει το ρολόι χεριού casio με το τηλεχιριστίριο τηλεόρασης ..
καθόμασταν έξω απο το καφενείο και αλαζαμε καναλια και μεσα οι γερόντοι (ηλικίας Στέλιου σημερινη:p:p:p)
μόνο μπουνιές που δεν έπεζαν...

Και λέει ο Χάρης μια φορά...θα φέρω τσίπουρο εγώ! Τέτοιο τσίπουρο δεν έχετε πιεί ποτέ!Ερε και το ανοίγει...πως ήταν κάποτε η μυρωδιά που είχαν τα σπίτια όταν ήταν φρεσκοβαμμένες οι κάσες με νέφτι...?Ε ναι...
Αμα εχεις εθιστείστα νέφτια και τα διαλυτικά ,τα πίνεις ευχαριστα. :rolleyes:

Back