Κυνηγετική Γωνιά

Απόλυτο δεν είναι τίποτα στη ζωή Το θέμα είναι τα ποσοστά ποια είναι
Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε με ακρίβεια ποσοστά.Και μολονότι ποτέ δεν ανήκα σε χριστιανικές αδελφότητες ώστε να τις υποστηρίζω,ούτε και ΟΛΟΙ όσοι δεν έχουν καμμιά επαφή με την Εκκλησία είναι βέβαιο ότι είναι καλοί! Το μόνο ποσοστό που ξέρουμε,και το ακούμε συχνά,είναι ''το 41%'' της ΝΔ... ;)

Μιάμιση ώρα το πρωί από Ολυμπιακό χωριό μέχρι πρακτορεία, και τώρα κοντεύω 2 ώρες μέσα και είμαστε ακινητοποιημένοι στην αγ. Άννης και οι οδηγοί κάτω από τα φορτηγά. Έχει μπει μέσα η αστυνομία και έχει κολλήσει το σύμπαν. Τους στέλνουν όλους γύρω γύρω. Το μόνο καλό είναι ότι είδα ένα τρυγονακι μαζί με μια δεκαοχτουρα στα δέντρα που έχει πίσω στο Ακρωτήρι.
Σήμερα Φίλιππα παντού γινόταν τις πουτανας....και μάλλον έτσι θα πάει όλη η εβδομάδα και χειρότερα...

Σήμερα Φίλιππα παντού γινόταν τις πουτανας....και μάλλον έτσι θα πάει όλη η εβδομάδα και χειρότερα...
Aστα να πανε Γιαννη, αυτο πιστευω κι εγω. Αυριο εχω νάνεβω 2 φορες στο ολυμπιακο χωριο να παρω τα πραγματα και 2 φορες πρακτορεια. Επισης εχω 1 δρομολογειο Πειραια και 1 δρομολογειο Περιστερι. Εαν εχει την ιδια κινηση - την γ......ε !!!!

Aστα να πανε Γιαννη, αυτο πιστευω κι εγω. Αυριο εχω νάνεβω 2 φορες στο ολυμπιακο χωριο να παρω τα πραγματα και 2 φορες πρακτορεια. Επισης εχω 1 δρομολογειο Πειραια και 1 δρομολογειο Περιστερι. Εαν εχει την ιδια κινηση - την γ......ε !!!!
Τα πρακτορεία πάντα τέτοιες μέρες...Πάσχα...Χριστούγεννα...γίνεται χαμός..

Ξεκινα απο τώρα Φίλιππε 😄

Back